Neonsko zadimljene oči? Gigi obvlada!

 

Največ pozornosti so poželi njeni lasje, saj si je mladenka očitno privoščila nekaj lasnih podaljškov s katerimi je obogatila in zgostila svojo pričesko, presenetila pa je tudi z nenavadnim slogom ličenja.

 

@si_swimsuit release night, nyc :)

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Kot je razkrila umetnica ličenja Sarah Tanno, ki je poskrbela za videz simpatične manekenke, je osnova ličenja dobra podlaga, s katero dosežemo svež videz. Majhne nepravilnost je zakrila s korektorjem, v nekoliko svetlejšem odtenku, kot je ten kože, predvsem pa se je posvetila področju nosu in predelu pod očmi. Za piko na i je dodala še lahek puder, ki je poskrbel za naraven in osvežujoč končni mat videz kože. Na lička in ob strani je dodala nekaj bronzerja s katerim je poudarila poteze obraza.

 

 

♡ @patrickta @jennifer_yepez

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Letošnje leto dekleta ne smete pozabiti na svoje obrvi. Sarah Tanno je jih je še dodatno poudarila z barvico, na koncu pa dodala mascaro za obrvi v svetlih tonih, s katero so le te ostale na svojem mestu. Največ pozornosti so prav zagotovo požele oči, ki ponazarjajo famozni zadimljeni videz v neonski podobi. Umetnica ličenja je na zgornjo veko nanesla barvico v bež barvi, ter obrobila oči v svetlih tonih, ki so jih optično le še povečali. Za še bolj subtilen efekt je obarvala tudi zunanji del spodnje in zgornje veke. Črno senčilo je rahlo zadimila pod spodnjo veko, na zgornjo pa nanesla senco v rumenem pigmentu neonskih tonov.  Maskara? Seveda, vsaj dva nanosa črne maskare.

Celoten videz je že tako dovolj izstopajoč, zato je ustnice le obarvala v »nude« odtenek.

 

Povezane teme: make up , zvezde , večerni make up , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Sivi lasje: kako se naličiti ob tem nenavadnem trendu

Do nedavno so se ženske ob pogledu na eno samo sivo dlako ali las, še bolj pa ob misli na povsem sivo glavo naravnost zgrozile. Ampak časi se spreminj...