Neubranljivo privlačne in popolne za poljube: make up zvijače za polnejše ustnice 

Prav zato mnoge dame uporabljajo različne načine za povečanje svojih ustnic. Če nisi ljubiteljica plastične kirurgije, lahko svoje ustnice povečaš s pomočjo nekaterih zvijač, ki so jih znani vizažisti že uvrstili med svoje priljubljene postopke pri ličenju. 

Obrobljanje ustnic


Mnoga dekleta ta nasvet napačno uporabljajo, zato so njihove ustnice videti nenaravne in izumetničene. Če s svinčnikom občrtaš le zgornji del ustnic in natančno zarišeš del, imenovan kupidov lok, na preostanek ustnic pa naneseš šminko, boš videti neubranljivo privlačno. 


Tekstura in odtenek šminke


Če verjameš ali ne, učinek povečanih ustnic zastaviš že z nakupom črtala za ustnice. Mat odtenki, ki izsušujejo tvoje ustnice, jih pogosto naredijo na videz manjše, medtem ko jih bisernati odtenki vizualno povečajo. Ne pozabi tudi, da je zelo pomembna izbira pravega odtenka. Tako bodo na primer nude odtenki tvoje ustnice povečali. 


Ombre učinek


Če se ne moreš upreti temnejšim odtenkom, ki so to sezono pravi hit, ti bo zanimiva zvijača pomagala, da si boš drznila nositi tudi te odtenke. Svetlejši odtenki sredi ustnic bodo vizualno povečali tvoje ustnice, če pa se odločiš za večji kontrast, boš dosegla zanimiv ombre učinek, učinek prelivanja od temne k svetli, ki bo tvoje ustnice naredil neustavljivo privlačne. 
 

Osvetljevalec kot popolno sredstvo


Osvetljevalec ni le sredstvo, ki nam pomaga pri konturiranju obraza, temveč je tudi izvrstna izbira za oblikovanje polnejših ustnic. Malce osvetljevalca na sredi ustnic bo ob mat šminki ustnicam dalo volumen in potrebno polnost. 

Priberi tudi o: Pet sovražnikov brezhibno belega nasmeha

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se