Neukrotljivi kodri kot simbol izjemnosti: skrivnosti nege las znanih dam

Vendar pa obstaja nekaj zvijač, ki vam bodo pomagale, da boste svoje kodre vzljubile in uživale v pričeskah, ki si jih mnoge samo želijo.

 

1. Pričeske z obliko

Če imaš kodraste lase, je zelo pomembno, da so ti postriženi tako, kot je treba. Seveda se je treba o obliki pričeske posvetovati s frizerjem, ki bo na podlagi strukture tvojih las in oblike obraza priporočil pravo pričesko. Pevka Beyonce se je odločila za stopničke, da bi njen obraz tako prišel do izraza.

Priberi tudi o: Mali nasveti lepotičke

 

2. Umivanje kodrastih las

Nego kodrastih las sestavlja več korakov. Predvsem uporabljaj šampone, maske in regeneratorje brez silikona, ki negativno vpliva na kodre. Zelo pomembno je, da vlažne lase brišeš z brisačo iz čistega bombaža in jih češeš, ko so še vlažni, in sicer z glavnikom s kodrastimi zobmi, ki je skrivno orožje pevke Shakire.

Priberi tudi o: NAZAJ V ŠOLO: 5 ŠOLSKIH PRAVIL PRI LIČENJU by @Ajdas

 

3. Sušenje in oblikovanje kodrastih las

Ko gre za definiranje kodrov, boš verjetno potrebovala veliko časa, preden boš našla preparat, ki je zate idealen. Eksperimentiraj in menjuj preparate vse dotlej, ko bodo tvoji kodri lesketajoči, definirani in ne preveč togi. Najbolje je, da lase sušiš na naraven način, če pa za to nimaš časa, uporabljaj poseben nastavek za sušilnik difuzor in lase suši sklonjena navzdol - obrnjena »na glavo«.

Priberi tudi o: Jesenski trend: ustnice v barvi jagodičevja

 

4. Barvanje

Za kodrolase dame se bolj kot barvanje priporoča niansiranje las. Z niansiranjem bodo tvoji lasje prišli do izraza, barvo pa boš tudi laže vzdrževala. Seveda je dobro uporabljati kakovostne barve, morda celo take brez amonijaka, ki lasem čim manj škodujejo in kodri zaradi njih ne bodo izgubili oblike.

 

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se