Newyorški duh: cvetlični motivi za opravo s pomladnim in poletnim navdihom

Igralka Katie Holmes je tako za nek dogodek v Velikem jabolku, kamor so bili povabljeni le slavni, oblekla fenomenalno obleko rožnate barve z izrezi Zaca Posena, okrašeno s cvetličnimi motivi različnih barv in oblik, kar je zelo hvaležen vzorec, glede na to, da razbije monotonijo, ki bi se lahko pojavila zaradi ponavljanja motiva po vsej dolžini obleke.

 

Njena kolegica Sarah Jessica Parker, nekronana kraljica mode, cvetličnega potiska ne hrani samo za svečane priložnosti: z njegovo pomočjo zna še kako zasijati tudi v dnevnih različicah. Tako kot Carrie Bradshaw, ki jo je več let igrala, se tudi ona po newyorških ulicah sprehaja v lahki pomladni obleki, ki jo večinoma prekrivajo drobni cvetovi na svetli podlagi, na rokavih in spodnjem delu pa večji in redkeje posejani cvetovi na temno modrem ozadju.

 

 

Nasvet za make up: tako toplo vreme kot efekten potisk, kot je cvetlični, ne preneseta »težkega« in močnega make upa. Pri izbiri pudra bodi pozorna na to, da se ne oddaljiš preveč od odtenka svoje polti, obenem pa bodi varčna z bronzerjem (zvečer) in z rdečilom za lica (podnevi). Pa vendar ti razigranost tega potiska dovoljuje poigravanje pri ličenju oči – črtalo ali senčilo za oči naj bosta v osnovni barvi modnega kosa, ki si ga izbrala, rdečilo za ustnice pa v odtenku, enakem barvi cvetov na oblačilih, in rezultat te bo navdušil!

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se