Nežna Barbara ali futuristična Luma? Glasuj za podobo, ki ti je bolj všeč!

vs.

Dve modrooki lepotici, modela Barbara Palvin in Luma Grothe, sta se sprehodili po rdeči preprogi canskega festivala in svoj mladostniški duh prikazali na dva povsem različna načina: ena v retro vezeni in druga v prav tako vezeni, a futuristični toaleti s kovinskimi elementi. Obe sta med trenutno najuspešnejšimi modeli in že v svojih zgodnjih dvajsetih letih služita milijone. 

Barbara Palvin je sedmi dan canskega filmskega festivala za premiero filma »Julieta« oblekla povsem nežno rožnato obleko z volani in poudarjenim dekoltejem, katere material nas je popeljal nazaj v romantična šestdeseta leta preteklega stoletja. Njen drobni pas je bil poudarjen s črnim pasom, ki je toaleto naredil zelo primerno za rdečo preprogo, na temo pa se je navezovala tudi intenzivno črna maskara z učinkom umetnih trepalnic. Verjetno se vsi strinjamo, da tudi tako nežna toaleta ni mogla prikriti Barbarinega navihanega duha.

Manekenka angelske lepote, Luma Grote, je nosila prosojno sivo obleko s srebrnimi vezenimi detajli, ki je nadaljevanje trenda, ki se je začel na plesu Met Gala 2016, ko se je kovinsko bleščala večina toalet. Svojo brezhibno lepoto je poudarila s trendnim ličenjem "no make up", z aktualnimi modrimi prameni v laseh, ki so njene oči še bolj poudarili in naredili to kombinacijo še bolj futuristično.

Kaj bi pa ti raje oblekla? Barbarino romantično ali ultramoderno Lumino toaleto?

Za ta videz priporočamo

  • Brow Artist L'Oreal Paris

Povezane teme: zvezde , Cannes2016, Red Carpet

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Mali nasveti lepotičke

Misica Patricija Peklar se je pred nekaj tedni vrnila iz Mongolije, seboj pa je vzela tudi polno kozmetično torbico. Te zanima kaj je v njej ...