#nofilter makeup

Sigurno se vsakdan srečujete s fotografijami na družbenih omrežjih, zraven katerih je oznaka #nofilter. Mogoče ste včasih tudi same s svojimi prijatelji delile nek selfie s takšnim opisom. Ne glede na to, tisti, ki deli fotografijo, želi sporočiti, da je njegov obraz popoln brez uporabe kakršnega koli filtra nekatere izmed aplikacij za fotografiranje. Če ste se spraševale, kako jim to uspeva, morate vedeti, da tehnike ličenja, ki omogočajo takšne videze, sploh niso težke in jih lahko tudi ve obvladate. Zato si preberite naslednje nasvete za popoln #nofilter videz.

Začnite s podlago


Velikokrat smo ponovili, da je podlaga za pripravo kože za nadaljne ličenje izredno pomembna in jo je potrebno brezhibno nanesti. Zato se odločite za Maybelline New York Superstay 24H tekočo podlago, ki se bo z lahkoto prilagodila vaši naravni polti in teksturi kože, hkrati pa bo prekrila majhne nepravilnosti.

Nadaljujte s konturiranjem

Da bi dosegle želeni učinek, nadaljujte s konturiranjem takoj, ko ste nanesle tekočo podlago. Tako boste poudarile najboljše značilnosti svojega obraza, skrile pa vse tisto, kar si želite skriti. Utrdite vse s kompaktnim pudrom, ki naj se popolno ujame s podlago in izdelkom za osvetljevanje obraza.

Sedaj pa bronzer, rdečilo in osvetljevalec


Bronzer vam bo pomagal pri sculpting tehniki, rdečilo pa bo popolnoma poudarilo vaše ličnice, medtem ko je treba osvetljevalec nanesti na tiste dele obraza, ki so najbolj izpostavljeni soncu.

Čas je za ličenje oči

Za takšen videz je treba najprej poudariti oči, saj so ključne za #nofilter učinek. Glede na obliko vačih oči se odločite, ali naj bo linija na očeh ravna ali zakrivljena, tanjša ali debelejša. Nato pa glede na obliko oči oblikujte ustrezen videz zadimljenih oči.

Naslednji korak so obrvi


Obrvi morajo biti vpadljive, a ne preveč naličene, zato raje uporabljajte senčila kot pa svinčnik za obrvi. Razlog je učinkovitost senčil, saj ustvarijo bolj naraven in nežen videz.

#nofilter makeup ne obstaja brez šminke!

Najprej s svinčnikom obrobite ustnice tako, da ne bo šla šminka prek robov ustnic. Izberite mat ali sijajno šminko, saj sta obe različici popolni za takšen videz. Predvsem si zapomnite, da je treba šminko prilagoditi svojemu obrazu in trenutnemu razpoloženju, ne pa trendom, ki se hitro menjavajo. 

Preberite še: Kaj moraš vedeti pred nanosom mat šminke? by Ajda Sitar

Povezane teme: črtalo za oči , oči , šminka, tekoči puder , puder, konturiranje, ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Puder v kamnu: vse, kar ste si zmeraj želele vedeti

Brez tega drobnega make up pomočnika si sploh ni mogoče zamisliti vsakdana. Precej preden so na sceno stopili podlage, tekoči podri, obarvane kreme in...