Nov trend: grafično črtalo za oči

Jesen je s prihodom novih trendov te sezone popoln čas za to, da preizkusiš ta videz. Ko gre za prilagajanje poletnih trendov v ličenju na sezono jesen/zima, je pri iskanju navdiha pri vrhunskih oblikovalcih pomembna samozavest. Eden najprepričljivejših trendov na modnih brveh sezone jesen/zima 16 so linije črnega grafičnega črtala, ki so se znašle na odrih modnih revij visoke mode hiš Kenzo in Christian Dior, če omenimo le nekatere. Debela, drzna linija črtala je trend že nekaj sezon in vnašanje novosti v videz za sezono jesen/zima je izvrsten način, da svojemu videzu dodaš sodoben detajl.

Priberi tudi o: Adelin vizažist odkriva skrivnosti pevkinega popolnega in prepoznavnega videza s črtalom za oči

1. korak

Od tu dalje moraš le še dovoliti svoji ustvarjalnosti, da zablesti. Kadar želiš trend grafičnega črtala prilagoditi vsakodnevnemu videzu, je ključen subtilen pristop. Skušaj narisati nekaj črt blizu roba zgornje veke ali dve črti, podobni tistim, ki jih je nosila Kleopatra. Če si ljubiteljica klasičnega mačjega videza oči, naj se linija konča s kvadratnim zaključkom in ne z ostrim robom.

2. korak

Kar zadeva pripomočke, ki so naprodaj, črtala v gelu ponujajo dolgotrajen učinek, medtem ko črtalo z ostro konico omogoča večjo svobodo pri preizkušanju oblik. Poudarek naj bo na kontrastu med poudarjenim, obrobljenim očesom in čisto, nenaličeno kožo, zato naj bo za maksimalen učinek make up obraza minimalen. Trohica rdečila na vrhu ličk bo pogrela ta videz za zimo. Za šik minimalistični videz, ki brez pretiranega poudarjanja spominja na modne revije, ga kombiniraj s polmat šminko ali nevtralnim balzamom za ustnice.

Priberi tudi o: Naj tvoje oči zasijejo ...Cannes make up trik

Za ta videz priporočamo

  • Super Liner L'Oreal

  • Master Precise Curvy Eyeliner Maybelline New York

  • Grandiôse Liner Lancôme

Povezane teme: make up , črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ličenje za maturo

Razkrivamo ti trike profesionalcev ličenja in s teboj delimo nasvete, ki ti bodo omogočili, da se za maturantski večer ali valeto pripraviš kar sama, ...