Nove šminke za nove pomladne izzive by Ajda Sitar

Letos sem si drznila stopiti še nekoliko bolj stran od svojih »varnih okvirov«, predvsem pri izbiri odtenka šminke. Čeprav se večinoma gibam v varni coni bež, nevtralno roza in klasičnih rdečih odtenkov, me je to pomlad navdušila šminka L'Oréal Paris Color Riche Matte v odtenku 344 Retro Red.

Popolna nepredvidljiva rdeča, ki pooseblja retro ženstvenost in neustavljivo moč

Šminke L'Oréal Paris Color Riche veljajo za ene kultnih drogerijskih šmink. Danes so pri L'Oréalu, poleg klasičnih verzij, pripeljali na police tudi Matte verzijo (torej: verzijo z mat zaključkom). Mene je navdušil rdeče-oranžen odtenek 344 Retro Red. Kot izdaja že samo ime, gre za rdečo, ki ima nekaj retro pridiha.

Videzu doda retro ženstvenost, skoraj skrivnostno seksapilnost in neustavljivo moč. Sama jo nosim za dni, ko vem, da se mora prav vse iziti po planu, ko vem, da potrebujem nekaj dodatne samozavesti. Čeprav se sliši še tako patetično, je prav nova šminka lahko tista, ki ti pomaga premagati kakšno novo oviro ali zagrabiti kakšno novo priložnost.

Še dve verziji L'Oréal Paris Color Riche Matte, ki sta me navdušili sta vinsko rdeča 430 Mon Jules in kavnato rjava 634 Greige Perfecto.

Preberi še: 1 tekoča šminka in 3 makeup videzi by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 344 Retro Red

Povezane teme: rdeča šminka , šminka, Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 7 popolnih izdelkov za poletje iz Maybelline New York

Da bi razbila vrelo poletno monotonost, ti predlagamo, da eksperimentiraš z ličili, najboljši način za to pa so nakupi in preizkušanje novih izdelkov!...