Novi make up trendi trkajo na vrata

Vsaka sezona, tako tudi jesenska, nam prinaša množico novih trendov ne le v oblačenju, temveč tudi v naših postopkih ličenja. Ta jesen nikakor ne bo dolgočasna in minimalistična, zato kar sprejmi drzne in izzivalne izdaje v obliki intenzivnih, močnih tonov in obilice bleščic.

1. Leslie Lawson

Manekenka Leslie Lawson, bolj znana kot Twiggy, je v šestdesetih prejšnjega stoletja veljala za pravo mačko. Njene dolge, vitke noge, pa tudi njene dolge, vpadljive trepalnice, so bile njen zaščitni znak.

 

#onthisday I was discovered by the #Dailyexpress and named 'The face of '66'- it's where it all started! T.x

A photo posted by Twiggy Lawson (@twiggylawson) on


2. Gigi Hadid

Te nenavadne in vpadljive trepalnice bodo tvoje oči naredile večje, pogled pa prodoren, medtem ko bo celoten videz obenem zapeljiv in nežen. Za pravi glamurozni videz, kot ga je nosila manekenka Gigi Hadid, je treba poudariti tako zgornje kot spodnje trepalnice.

 

throwback, 2014 - thank you for believing in me from the beginning @tomford

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Preberi še o: Male skrivnosti velikih mojstrov: 10 nasvetov profesionalnih vizažistov, ki jih bomo oboževale


3. Naomi Campbell

Naravnost z modnih brvi in glamuroznih zabav k nam prihaja nov trend. Bleščice na ustnicah so se preselile na mestne ulice in bodo očarale mnoga dekleta. Bodite opažene in zasijte. Naomi Campbell je naredila natanko to in vsi pogledi so bili uprti vanjo.

 

#vmas2016

A photo posted by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on


4. Kim Kardashian

Slani lasje in nežni kodri niso rezervirani le za poletno sezono, zato boste to moderno pričesko nosile tudi jeseni. Mnoge svetovne dame se niso mogle upreti temu trendu, jesensko sezono pa je s to pričesko odprla Kim Kardashian na podelitvi nagrad MTV.

 

Wet beachy glam last night #vmas

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


5. Khloe Kardashian

Senčila v barvi aluminija in svetlikajoči se bronasti odtenki so aktualni vsako jesen in zimo. Tako jih bomo tudi to zimo nosile na oblačilih in na očeh. Velike količine senčil na vekah bodo tvoje oči zelo hitro naredile seksapilne in zapeljive in te pripravile na nočni izhod.​
To senčilo je zaščitni znak Khloe Kardashian, zato jo lahko v tovrstnih odtenkih vidimo tako v večernih kot dnevnih izdajah.

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se