Novi trend 2019: Joga skin

Učinek »steklenega obraza« je bil eden glavnih trendov 2018, letošnje leto pa bo, sodeč po Instagram profilih svetovnih make up gurujev, zaznamoval #yogaskin! Lani je šlo torej za doseganje neoporečnega, bleščečega in izenačenega tena, brez kakršnihkoli neravnin in nepravilnosti, novi trend pa se osredotoča na sijaj in svežino s precej bolj naravno izpeljavo. Prav zato se joga skin nahaja na samem čelu trendov 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Sijaj, ki jemlje dih

Dinamičen in razburljiv, trend, ki na obraz prikliče živahnost in energijo. Kreirala ga je make up umetnica Sara Hill, ki je želela ustvariti najboljšo možno različico tena, brez potenciranja »lažne« perfekcije. Njena tehnika je s svetlobno hitrostjo postala prava make up senzacija družabnih omrežij.

Joga skin zahteva le nekaj minut, rezultat pa je sočen, navlažen, svež, elastičen in predvsem zdrav videz – kot da si ravnokar zaključila tečaj joge ali umirjen fitnes trening. Ne gre za prikrivanje nepopolnosti, pač pa ohranjanje naravnega videza z dodatkom hiper sijaja. Čim boš videla rezultate, boš vedela, zakaj modni trendi v tej sezoni ne bodo mogli preskočiti joga skin stila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Navodila za pripravo »joga koktejla«

Ne spreminjaj utečene dnevne rutine. Na predhodno očiščen obraz nanesi vlažilno kremo. Ko se vpije, nanesi tanek sloj baze brez silikona, ali še bolje, dnevni booster.

Sedaj je čas za pripravo »joga koktejla«. V manjšo stekleno ali plastično posodico iztisni 3-4 doze svojega najljubšega tekočega pudra. Dobro bi bilo, da je njegova formula izdelana na vodni osnovi, propustna in lahkotna, s srednjo prekrivno močjo.

Dodaj kapljico olja za obraz in kapljico tekočega osvetljevalca v zlatem odtenku. Lepo spoji vse sestavine, zatem pa namesto čopiča ali gobice uporabi svoje prste in zmes nanesi na obraz.

Kožo masiraj, da bi spodbudila cirkulacijo, sprostila mišice in omogočila dobro vpijanje koktejla. Nanašaj ga plast za plastjo, vse dokler ne boš povsem zadovoljna z učinkom. Bilo bi dobro, da pred vsakim naslednjim nanosom počakaš nekaj minut, da koža vse dobro vpije, saj tako lahko preprečiš neželeno pretiravanje. To je vse – joga skin look je tvoj!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Pripravi joga skin miks glede na tip tvoje kože

Če je tvoja koža suha, v zmes dodaj majhno količino vlažilne kreme, ki bo obrazu podarila dodatno vlažnost. K boljši hidrataciji prispeva tudi uporaba booster-ja, s katerim nadomestimo klasično bazo. Če je tvoja koža mastna, v mešanico dodaj večji delež pudra.

Dodatni nasveti

- Če potrebuješ dodatno prekrivanje, na kritična mesta nanesi tekoči puder ali puder v stiku in ga dobro zabriši. Uporabljaj mehak čopič, da bi dosegla kar se da naraven učinek.

- Če uporabljaš sredstvo za pričvrstitev ličil, naj bo takšno brez alkohola.

Preberi še: Make up triki, ki jih mora poznati vsako dekle

 

Za ta videz priporočamo

 • Vichy Minéral 89

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Away We Glow Liquide Booster

  Takojšnje naročilo
 • La Roche-Posay Nutritic Intenese Riche

  Takojšnje naročilo
 • Vichy Liftactiv Fresh Shot

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , tekoči puder , puder, trend , osvetljevalec

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nahrani svoje lase po hladni zimi!

Na videz zahtevna naloga obnove poškodovanih las v samo nekaj preprostih korakih lahko postane pravi sadni raj...