NOVOST: NAJBOLJ VROČE TEKOČE ŠMINKE by Ajda Sitar

Med njimi so tudi nove tekoče šminke Maybelline Color Sensational Vivid Hot Lacquer v 6ih odtenkih. Ob trenutni poplavi mat tekočih šmink, je presenečenje, da je njihov zaključek sijoč, veliko. In tudi dobrodošlo.

Zakaj so Maybelline Vivid Hot Lacquer všeč meni?

Kot sem že omenila, me je dejstvo, da so šminke dejansko »gel« sijoče, precej presenetilo. Trend mat ustnic se sicer še vedno nadaljuje, v ospredje pa vedno bolj prihajajo tudi bolj zdravo sijoči zaključki. Čeprav so Maybelline Vivid Hot Lacquer zelo sijoče, imajo dobro obstojnost. To je eden od razlogov, zakaj so me navdušile. Glavni pa je ta, da ustnic tudi ob pogosti uporabi ne izsušijo.

Še en razlog so odtenki, ki so res čudoviti. Dva sta nekoliko bolj nevtralna – to sta odtenek 60 Tease in 62 Charmer, dva rdeča – 70 So Hot in 72 Classic, dva pa drzno vijolična – 76 Obsessed in 78 Royal.

Prva dvojica je zagotovo moja najljubša, saj je nosljiva in primerna za različne priložnosti – verjetno vas to niti ni presenetilo. Z lepo rdečo zagotovo ne zgrešiš takrat, ko želiš izstopati, vijolična odtenka pa bom verjetno več nosila v jesenskih dneh (čeprav sta res fenomenalna).

Iskreno, bila sem nekoliko zaskrbljena, kako se bodo prav ti drzni odtenki obnesli na ustnicah. Skrbelo me je razlivanje in razmazovanje, a skrb je bila odveč. Tekstura je kremno-gel in je bogata, zato se izdelek dobro »oprime« ustnic. Prekrivnost je zelo dobra, nanos je enostaven (po zaslugi dobrega aplikatorja in teksture), občutek na ustnicah pa nelepljiv (juhej!). Sijoč zaključek poskrbi, da ustnice izgledajo zdrave, sijoče in bolj polne.

Priporočam!

Preberi še: Poletni makeup videz by Ajda Sitar (VIDEO)

Povezane teme: šminka, rdečilo za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Barva šminke glede na horoskopski znak

Dovolj si futuristična, drzna in polna domišljije, da brez težav lahko nosiš … wait for it...