Nude ličenje: korak za korakom

Danes je eden od najbolj priljubljenih stilov ličenja prav doseganje učinka na videz nenaličenega obraza, neoporečnega, izenačenega in svežega tena oz. poudarjanje naravne lepote s pomočjo ustreznih odtenkov in ličil.

Če želiš postati mojstrica tega stila, ki ustreza prav vsaki dnevni priložnosti, najsi bo to služba, šola ali zabava v klubu, sledi tem korakom …

Korak 1 – Popolna polt                                

Ličenje obraza začni z nanašanjem tekočega pudra. Mnogo deklet se bori z razširjenimi porami in problematično kožo, zato ni niti čudno, da za doseganje neoporečne polti najpogosteje izbirajo tekoči puder Maybelline New York Fit Me + Poreless.

Pri nanašanju pudra izkoristi trik številnih profesionalcev ličenja, ki izdelke najprej nanesejo na roko, da se nekoliko stopijo, zatem pa jih na obrazu zabrišejo s pomočjo namenskih gobic. Če puder raje nanašaš s prsti, je to v redu, saj toplota tvoje kože zadovoljivo stopi formulo pudra, zato se ta lažje razmaže preko celega obraza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Korak 2 – Prekrivanje nepopolnosti

Naslednji korak nude ličenja je nanašanje korektorja, in to ne katerega koli, pač pa korektorja Maybelline New York Fit Me, ki ga nanesi na predel pod očmi, na vrh nosu, da bo ta bolj izstopajoč (če tvoj nos ni ravno majhen, ga raje ne posvetli), na predel med obrvmi in tik nad ustnice (da bi ublažila naravno linijo ustnic).

Korak 3 – Nanos kompaktnega pudra

Da bi bila prepričana v obstojnost korektorja in tekočega pudra, uporabi puder v kamnu Maybelline New York Fit Me Matte in vse skupaj lepo pričvrsti. Izredno pomembno je, da s pudrom v kamnu ne pretiravaš, še posebej, če imaš razširjene pore, saj bi te sicer lahko postale še bolj opazne.

Korak 4 – Oblikovanje obrvi

Nobene obrvi niso lepe kar tako, same po sebi, pač pa jih je vselej treba nekoliko oblikovati. Predlagamo ti uporabo sijajne pomade za obrvi Maybelline New York Tattoo Brow v odtenku Medium.

Pakirana je skupaj s fantastičnim pripomočkom, ki ima na eni strani glavniček za razčesavanje obrvi, na drugi pa poševen, trd čopič, s katerim boš zlahka zarisala manjkajoče dlačice in obrvi še lepše oblikovala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Korak 5 – Poudari prave dele obraza

Ali obstaja boljši način za poudarjanje naličenega obraza kot sijoč osvetljevalec na pravih mestih? Preizkusi osvetljevalec Maybelline New York Master Chrome in ga nanesi na vrhove ličnic, obrvi, nosu in ustnic. Če je tvoja polt zagorela, namesto osvetljevalca lahko uporabljaš bronzer, v nasprotnem pa se drži izključno osvetljevalca.

Korak 6 – Nude ustnice in zardela lička so v modi

Preizkusi najnovejši inovativni izdelek iz Maybelline New York – šminko v svinčniku. Združi dva odtenka, številko 10 in številko 25. Obe nude niansi sta popolni za ta stil ličenja. Šminka v svinčniku Superstay Ink Crayon je obstojna, njena struktura pa je nežna, zato se zlahka nanaša.

Osvežen videz kar najlažje dosežeš s pomočjo Maybelline New York Fit Me rdečila v roza odtenku. Nasmej se in nanesi merico svežine – z lahnimi gibi od centra v stran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Korak 7 – Vpadljiv pogled

Za bolj vpadljiv in zapeljiv pogled ti priporočamo dva priljubljena izdelka znanih lepotnih vplivnežev in makeup blogerjev, tekoče črtalo Maybelline New York Tattoo Liquid eyeliner in maskaro Maybelline New York Lash Sensational.

Si sledila korakom in uspešno poudarila svojo naravno lepoto?

Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Najnovejši trend v svetu lepote: Milo za obrvi

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Fit Me Concealer 08

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Compact Powder Buff Beige 130

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade 03 Medium Brown

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Master Chrome

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 120

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 25 Stay Exceptional

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Blush 25 Pink

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Tattoo Liner

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , senčenje obraza , črtalo za oči , oči , šminka, tekoči puder , puder, konturiranje, ustnice, obrvi, korektor, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Anti-age dnevna krema: kdaj je čas zanjo?

Dnevna krema je eden od primarnih kozmetičnih izdelkov, ki jih uporabljamo v sklopu rutine negovanja kože...