Nude šminke za vsak tip kože

Ponovno so v trendu nude šminke, ki pašejo k vsakemu tenu kože in so primerne za vsako priložnost. Nove nude barve, ki nam jih ponuja Maybelline New York, so dostopne v 7 čudovitih odtenkih, od najbolj svetle bež do temno rjavih odtenkov.

Hot sand


Odtenek 980 ali Hot sand, ki je najbolj svetel izmed vseh nude odtenkih. Ta odtenek najbolj paše svetlim dekletom s svetlimi očmi in svetlo poltjo. Črnolaske in rjavolaske obožujejo ta odtenek, ker ravno ta barva poudarja njihovo temno polt.

Ta šminka je primerna za dnevne variante, obstojna pa je celo od 6 do 7 ur.

Purely nude

Odtenek 981 ali Purely nude je ravno tako svetlejši, vendar ima roza ton, ki popolno pristoji blondinkam. Čeprav je mat, je zelo kremast in ne izsušuje ustnic, kar pa je zelo pomembno pri svetlih odtenkih, da ustnice ne bi bile videti suhe. Je popolna spomladanska in poletna barva. Ravno tako je idealna za dnevne in večerne variante.

Melted Chocolate

Odtenek 986 ali Melted Chocolate je temnejši nude odtenek, ki ima rjavkast in bež ton, zaradi česar je popolna izbira za vsak ten. Svetlejša dekleta ga lahko uporabijo za večerne izhode, medtem ko ga lahko rjavolaske in črnolaske nosijo tudi podnevi. Popolno pigmentiran, mat ali dovolj kremast bo vsekakor poudaril vaše ustnice.

Brown sugar  

Odtenek 988 ali Brown sugar je najtemnejša šminka izmed vseh 7 šmink iz te kolekcije nude šmink, vendar pa je tudi najbolj iskana. Je obstojna, vendar jo priporočamo za nočne variante. Temno rjava barva, ki vleče malce na vijoličasto ali močno bordo, je super izbira za temnejša dekleta.

Preberi še: Katero »nude« šminko izbrati by Ajda Sitar?

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 980

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 981

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 986

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 988

Povezane teme: rdečilo za ustnice , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trajno ličenje ustnic: za ali proti

Čeprav trajno ličenje ustnic neredko označujejo za modno muho, gre v resnici za enega od načinov, s katerim korigiramo nepopolnosti in jih naredimo ma...