O novi maskari, ki obljublja rajske trepalnice by Ajda Sitar

Znamka L'Oréal Paris je še z enim novim izdelkom navdušila lepotne blogerke in druge lepotne navdušenke. Govora je o novi maskari L'Oréal Paris Paradise Extatic, ki se ponaša s čudovito bakreno oziroma rožnato-zlato, sicer minimalistično embalažo. Notranjost skriva maskaro, ki te bo navdušila, če….

….si ljubiteljica maskar, ki nudijo dober volumen in istočasno optično podaljšajo trepalnice.

Jaz namreč iščem prav takšne. Maskara po mojem okus mora nuditi pravo razmerje med volumnom, optičnim podaljšanjem in definicijo. L'Oréal Paris Paradise Extatic odkljuka vse kvadratke. Prav zato je ena mojih najljubših maskar, ki sem jih odkrila v zadnjem času!

…iščeš maskaro, ki se ne drobi in trepalnice pusti mehke, a privihane.

Maskara je drugačna od večine ostalih predvsem zato, ker ima v svoji sestavinski listi tudi ricinusovo olje, ki trepalnice neguje. Na trepalnicah se popolnoma posuši, vendar ohranja mehkobo ter se prav nič ne drobi niti ne razmazuje.

…imaš rada maskare, ki se enostavno nanašajo in oči ne dražijo.

Na prvi pogled gre za precej običajno maskaro, ki pa jo je v praksi zelo enostavno nanašati. Oči ob nanosu ne draži, je namreč mehka, a ravno prav čvrsta, da trepalnice dobro objame.

…iščeš maskaro, ki ne bo zasedla veliko prostora v tvoji toaletni torbici.

Embalaža je namreč minimalistična in tako ne zasede veliko prostora v toaletni torbici. Zato je priročna predvsem za potovanja. Jaz jo bom zagotovo vzela na mestni potep po mestu Pariz, na katerega se odpravljam še ta mesec. Da ne omenim, kako zelo čudovito izgleda – rožnato zlata perfekcija!

Uporabila sem jo tudi v svojem zadnjem YouTube videu!

Preberite še: Kako lahko rdeča šminka dvigne tvojo samozavest by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Povezane teme: maskara, oči , bleščilo za ustnice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ličila online: Top 10 lepotnih izdelkov

Dnevi dolgega izbiranja ličil po drogerijah in preizkušanja vseh izdelkov so na žalost za nami...