Obarvaj svoje oči

24karat Nudes


Teh 12 senčil je naravnost čudovitih za vse, ki obožujejo kovinske odtenke z zlatim pridihom. Za svetleče in bleščeče poglede, s katerimi lahko ustvariš tudi zadimljen videz. Združiš lahko po dve, tri ali pa kar štiri različne barve naenkrat. Kako?

Če se odločiš za kombinacijo dveh, najprej obarvaj zgornjo veko in nato z drugim odtenkom s konturiranjem še gubo. Če uporabiš tri različne, najprej obarvaj celotno očesno območje, z drugim odtenkom še veko in nato s tretjim še s konturiranjem gubo. Pri štirih pa je postopek še malček drugačen, in sicer najprej obarvaj celotno očesno območje, z drugo barvo zgornjo veko, s tretjo veko in s četrto naredi še črto okrog očesa.

The Blushed Nudes

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Dvanajst senčk je kot nalašč za vse, ki obožujejo naravni videz, saj so jih navdihnili rožasto zlati pigmenti. Vse od lahkotne bež, do bronaste in vabljivih zemeljskih tonov. Med seboj lahko mešaš več različnih, preveri kako.

Za duo najprej nanesi prvo senčilo čez celotno veko, potem pa drugo zgolj na gubo. Če izbereš tri, prvo nanesi nad oko, z drugim obarvaj le veko, s tretjim pa zgolj gubo. Če si drzna, potem poskusi kar štiri tako, da boš prvo nanesla na celotno očesno območje, drugo zgolj nad veko, tretje na gubo in četrto pod očesom.

Preberi še: Trije ključni izdelki za čudovit zlat makeup videz by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The 24karat Nudes

  • Maybelline New York The Blushed Nudes

Povezane teme: senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najboljši makeup trendi Cannes film festivala I

Medtem ko modne revije in družbena omrežja govorijo samo o trendih večera, jih ljubitelji ličil že na polno preizkušajo. Predstavljamo ti nekaj »makeu...