Obdarujte nekoga za osmi marec: Najboljša make up darila za dan žena

Mednarodni dan žena, ko slavimo dame, njihove dosežke in posebnosti, je še ena priložnost, da dekleta, punce in ženske naših življenj obdarimo s pazljivo izbranim darilom. Ne glede na to, komu ste se odločili polepšati praznik, zagotovo velja, da ne boste zgrešili, če izberete eno od naslednjih kombinacij!

Ni treba biti lepotni strokovnjak, da bi vedeli, kateri izdelek je ljub vsaki ženski, od dne ko se prvič naliči, pa do zrelih let. Seveda, gre za maskaro – ultimativno žensko skrito orožje, ki v le nekaj sekundah pogled naredi prodoren in zapeljiv. Zato ne morete zgrešiti, če se odločite najboljšo prijateljico, mamo ali sestro presenetiti s kakovostno maskaro, če pa boste darilo dopolnili še s paleto senc za oči, ki je kot narejena za osebo, ki jo želite obdarovati, ste lahko prepričani, da ste pripravili idealno darilo za osmi marec.

Na srečo so pri Maybelline za nas pripravili dva zanimiva seta, ki predstavljata sanjsko darilo, tako za drage dame, kot tudi če za praznik želite razvajati same sebe!

Maybelline New York Big Shot maskara + Paleta senc The Nudes
 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Za koga je popolna?- Za brinete in rdečelaske

Maskara Big Shot velja za eno od najbolj popularnih maskar v zadnjih nekaj letih, ker ima krtačko z gosto razporejenimi dlačicami, ki trepalnicam nudijo maksimalen volumen, jih razčešejo in obarvajo v izrazito črno barvo. H gostoti trepalnic prav tako prispeva kolagen, s katerim je maskara obogatena, ravno zato pa  – verjeli ali ne – zadostuje nanašanje le ene plasti (čeprav se dekleta, ki imajo maskaro posebej rade, po učinku tega izdelka pogosto ne morejo upreti, da ne bi dodale še ene).

V kombinaciji z maskaro se v posebnem osmomarčevskem setu nahaja klasična paleta senc za oči The Nudes, ki je navdihnjena z naravnimi bež odtenki, peščenimi in bronastimi toni.

To je odlična izbira za dekleta, ki imajo rada bolj nevtralne in zemeljske odtenke, ki se pogosto oblačijo v rjavo, oranžno, rumeno in zamolklo zeleno barvo. Najboljša novica je, da vsebuje tudi sijoče in mat tone, zato ste lahko prepričani, da bo vaše darilo še kako uporabno za različne priložnosti, tako v dnevnih kot nočnih izvedbah!

Maybelline New York Lash Sensational maskara + The Blushed Nudes
 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Za koga je popolna? - Za blondinke in dekleta s svetlejšimi odtenki rjavih las

Neoporečno zavihane trepalnice, in to brez uporabe posebnih beauty pripomočkov, niso več samo sanje – kakovostna in pazljivo oblikovana krtačka je več kot dovolj, da izzove identičen učinek. Prav takšna je krtačka maskare Lash Sensational, ki – s pomočjo edinstvene tekoče formule – trepalnice zaviha že po nanašanju ene same plasti, tako da se pahljačasto razprejo. Ob dnevu žena je izdelek mogoče najti v setu, ki vsebuje tudi paleto senc za oči The Blushed Nudes.

Ta set je idealen, če želite obdarovati dekle svetlejše kože – omenjena paleta vsebuje rožnate tone in močno osvežuje videz svetlolasih zaljubljenk v make up. Hkrati je tudi popolna izbira za dekleta, ki se ličijo vsak dan in posebej uživajo v sencah za oči, saj The Blushed Nudes ponuja nekoliko odtenkov, ki so odlični za dnevne variante. Če jih pri tem pazljivo kombinirate z rjavkastimi toni, ki se nahajajo v spodnjem delu palete, lahko dosežete presenetljiv smokey eyes look.

Preberi še: Najboljša ličila za popolne začetnice

 

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Gift Set

  • Maybelline New York Gift Set

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti za šolo ali fakulteto

Predstavljamo ti izdelke, popolne za doseganje »no make up make up« videza, ki je kot nalašč za šolo ali fakulteto...