Oblikovanje trepalnic po nanosu maskare

Ne, ne in še enkrat ne! To je pravi recept, če želiš končati z zlepljenimi trepalnicami in uničenimi kleščami za vihanje. Za privihane trepalnice raje poskrbi pred nanosom maskare, saj boš s tem poskrbela za primerno podlago pred končno piko na i.

Uporaba navadne maskare

Solzice ob romantični komediji v kinu, žalostni zgodbi, prepiru ali čem drugem.. vsekakor ob koncu večera ne želiš izgledati kot panda, ki je pravkar pobegnila iz kitajskih gozdov. Kadar izbiraš med maskarami, z uporabo vodoodporne formule preprosto ne moreš zgrešiti.

Spodnje trepalnice pusti pri miru

Maskaro nanesi le na zgornje trepalnice, saj s tem nemudoma dosežeš čudovit svež videz. Nanos maskare na spodnjih namreč lahko povzroči črte in gubice, ki pa jih najverjetneje še ne želiš imeti.

 

Pozor grudice

Dvojni nanos maskare lahko poveča volumen trepalnic, zaradi katerega so videti daljše, oči pa bolj opazne, vendar ne pretiravajte. S pretiranim nanosom lahko trepalnice hitreje zlepite, povzroča pa tudi nastanek grudic, ki pa prav nič ne laskajo tvojim očem.

 

Za ta videz priporočamo

  • Miss Hippie Mega Volume L'Oreal Paris

  • Lash Sensational by Maybelline

  • The Falsies Push Up Drama by Maybelline New York

Povezane teme: maskara, trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kako doseči intenziven volumen in neponovljiv pogled

Včasih zadostuje ena sama plast maskare, že tvoj pogled postane povsem odprt. Torej ni skrivnost, da je odkritje prave maskare, ki ti bo zagotovila ma...