Obrvi na prvem mestu: s pomočjo znanih dam poišči obliko, ki ti najbolje pristaja

Obrvi je treba negovati enako skrbno kot preostale dele obraza.

Preden jih začneš puliti, jih počeši in s svinčnikom za obrvi zariši popoln lok.

Nasvet: če obrvi počešeš s krtačko za obrvi najprej navzgor, nato pa navzdol, boš jasno videla, katere dlačice so daljše, in kje točno jih moraš skrajšati, tako da ne boš uničila njihove naravne linije, kot če bi takoj uporabila pinceto.

Izbiraj kakovostne pincete in si puli obrvi po prhanju. Ne, to ni mit. Po prhanju puljenje obrvi ne bo tako zelo boleča izkušnja.

Pametno izbiraj gostoto obrvi. Ne glede na to, kako modne so goste obrvi, pa videz, ki ga je znova obudila manekenka Cara Delevingne, ne pristaja ravno vsaki. Če imaš droben, nežen obraz, jih tudi z make upom ne poudarjaj, da ne bodo obrvi edino, kar »nosiš« na obrazu. Svojo ženstvenost poudari s subtilnejšimi »oboki« in zasij.

Mlada Selena Gomez je prava predstavnica dam z okroglim obrazom. Njene obrvi so močne in so v popolnem skladu z velikostjo njenih oči. Lok se začenja na notranji strani pri robu pri nosu, ob straneh obraza pa so malce daljše in odpirajo njen obraz.

 

 

@paolakudacki 📸 for @pantene today

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Ženske s srčastim obrazom, kot je Cameron Diaz, naj izberejo najbolj prefinjeno velikost, medtem ko je treba širino izbirati skladno z barvo las. Tvoje obrvi naj sledijo liniji očesa, saj bo tako tvoja ženstvenost najbolje prišla do izraza.

 

 

Obrvi niso samo črne ali blond. Ko se ličiš in želiš poudariti obrvi, izberi svinčnike za obrvi v svoji naravni barvi. To bo zadetek v polno, saj ne boš drastično spremenila svojega naravnega videza. Poudari svojo lepoto na pravi način!

Povezane teme: zvezde , trend , slog, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Marčevski trend izdelki: te »beauty« novosti preprosto moraš preizkusiti!

Si pripravljena na spomladanski »beauty shopping«? Poglej si, katere marčevske novosti so nas navdušile in morajo absolutno najti pot do tvoje kozmeti...