Obrvi nista dvojčici… By Ajda Sitar

Obrvi nista dvojčici. Dejstvo, s katerim se morda marsikatera ne more sprijazniti. Sta le sestri. Včasih se njuna karakterja (beri: izgled) izjemno razlikujeta, na dober dan pa sta si nekoliko bolj podobni in se zdi, da resnično imata isto mamo in istega očeta. Moji že od nekdaj ne izgledata enako. Prav zato sem se sprijaznila, da prav nikoli ne bosta popolno simetrični, izjemno precizno oblikovani, torej daleč od perfekcije. A še vedno mislim, da nekako dopolnjujeta moj videz. Njun namen je, da okvirita obraz, prav zato jih pretirano ne pulim. Iskreno, vesela sem, da se je trend bolj košatih obrvi vrnil, saj sem konec osnovne šole in v gimnaziji porabila kar nekaj časa, da sem jih spravila »v red« (ali raje: »v tisto, kar sem sama mislila, da je red«). Tako brez težave pustim tudi kakšno nekoliko izven linije.

Obrvi-nista-dvojcici-By-Ajda-Sitar

Včasih obrvi nisem dopolnjevala, danes je vsaj rahla definicija reden del mojega dnevnega makeup videza

Najpogosteje posežem po senčilu za obrvi in s čopičem dopolnim in dodatno definiram izgled obrvi. Ne gre za oster in drzen videz, temveč le naravno definicijo. Spodnji rob obrvi nekoliko bolj natančno in močno zarišem, proti vrhu pa nekoliko bolj mehko. Za fiksiranje in včasih tudi samostojno uporabim Maybelline New York Brow Precise Fiber Volumizing Eyebrow Gel. Le-ta doda nekaj volumna in poudari dlačice. Videz pa je prav tako naraven in primeren za vsakdan.

Obrvi-nista-dvojcici-By-Ajda-Sitar

Za pravo definicijo prisegam na Maybelline New York Brow Pricise Micro Pencil

Svinčnik, ki je verjetno zame eno najboljših makeup odkritij prejšnjega leta, uporabljam predvsem za večerne videze in takrat, ko si želim nekoliko bolj izrazitih obrvi. Maybelline New York Brow Pricise Micro Pencil je izjemno natančen, ravno prav mazljiv in zelo dobro pigmentiran. Prav tako ima na drugi strani uporabno krtačko, s katero počešem in tako ukrotim obrvi, hkrati pa razporedim pigment skozi celotne obrvi. Je makeup izdelek, ki me še nikoli ni pustil na cedilu, enostavno ga je uporabljati in zagotovo ga priporočam tudi vam.

Preberi še: Vse, kar moraš vedeti o izdelkih za obrvi

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler Dark Blonde

  • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Blonde

Povezane teme: Ajda Sitar, obrvi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nazaj v šolo: makeup nasveti by Ajda Sitar

1. september naznanjuje nove začetke. Je skoraj tako pomemben datum kot 1. januar, saj se z njim pričenja novo šolsko leto za vse osnovno- in srednješ...