Obstojnost tekoče podlage skozi cel dan

1. Priskrbite si kakovostne izdelke


Da bi se tekoča podlaga obdržala na vašem obrazu skozi cel dan, obvezno, preden začnete z ličenjem, nanesite »primer« oz. podlago za lažji nanos tekoče podlage. Ko izbirate tekočo podlago, bi bilo dobro, da se odločite za kakovosten izdelek z obstojnejšo prekrivno močjo. Ne morete pričakovati dobrih rezultatov in biti prepričane, da bo tekoča podlaga zadovoljila vaša pričakovanja, če uporabljate izdelek, ki ni predviden, da zdrži vse napore, stres in vlago skozi cel dan.  

2. Zelo je pomembno pravilno nanašanje


Za celoten videz je lahko pomembna tudi tehnika nanašanja tekoče podlage, zato se potrudite, da to naredite, kot je treba. Nanašanje tekoče podlage s prsti vsekakor ni dobra ideja, saj tako tvegate, da boste nanesle prekomerno količino na posamezne dele obraza in ustvarile neprijetne madeže.

Neprenehno dotikanje obraza lahko povzroči tudi infekcije, česar si nikakor ne želite. Svetujemo vam, da tekočo podlago nanašate s posebno gobico, Beauty blenderjem ali s čopičem, ki je namenjen nanosu tekoče podlage.  

3. Puder v prahu, da boste dodatno prepričane


Na obstojnost tekoče podlage ne vpliva le njegova kakovost, temveč tudi kakovost izdelka, ki ga boste nanesli preko tekoče podlage. Puder v prahu je zelo pomemben za celoten vtis, videz in obstojnost tekoče podlage. Svetujemo vam, da uporabljate pudre z mat učinkom, vendar pazite, da ne pretiravate s količino.  

Več na: 4 triki za nanos tekoče podlage

Za ta videz priporočamo

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

  • Maybelline New York Fit Me 110 Classic Ivory

  • Maybelline New York Fit Me 130 Buff Beige

Povezane teme: make up , tekoči puder , puder, mat

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati svojo prvo maskaro

Če si povsem neizkušena v ličenju, ti predlagamo, da začneš z maskaro. Maskara je idealen izdelek za začetnike v ličenju, saj z njo ne moreš močno zgr...