Obvezna oprema ob tekoči podlagi: Pravi čopič!

Prav ti so po mnenju številnih strokovnjakov ključni, zato se splača ob nakupu poglobiti v številne čopiče in ščetke, ki so razstavljene po policah.

Zakaj čopič za nanašanje tekoče podlage?

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Če ravno nisi prava profesionalka, ti toplo priporočamo uporabo čopiča in ne prstov. Čopič ti bo namreč pomagal razmazati podlago na mejah in jo prilagoditi koži, zaradi česar boš dosegla bolj gladek, naraven videz. Če prisegaš na gobice, je bolje, da jo uporabiš po nanosu podlage s čopičem, vendar pa nikoli namesto le tega.

Kakšen čopič izbrati?

Pri nanosu tekočih podlag je pomembno, da izbereš ščetko z sintetičnimi ščetinami, saj naravne vsrkajo vlago iz produkta. Zaobljeni čopiči poskrbijo za enakomeren nanos podlage, ob tem pa tudi zakrijejo robove.

Gostota ščetin


Bolj kot je razporeditev gosta, več produkta bo lahko zadržala v sebi. Priporočamo ti, da za nanos podlage uporabiš bolj gosto ščetko.

Najprej nanesi podlago na dele, kjer je to najbolj potrebno, to je običajno sredina obraza, potem pa se s čopičem oddaljuj od le-te.

Preberi še: Tekoča podlaga, ki sva jo testirali skupaj s sestro by Ajda Sitar 

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit Me 130 Buff Beige

Povezane teme: make up , čopiči za ličenje, pripomočki za ličenje

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naredi sama: polne ustnice brez kirurških postopkov

Brez »plastikov«, polnil, vbrizgavanja, samo osnovni make up in nekaj trikov, ki bodo kot za šalo ustvarili tvoje »nove« polne ustnice...