Obvezni, must have detajli: top 3 modni dodatki, ki so obeležili to poletje

1. Veliki povratek »choker« ogrlic

 

morning 🍊

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

Chokerji oziroma ozke ogrlice so se vračale s previdnim, a zanesljivim korak. Zdaj so na samem vrhu seznama! Razen črnih, ki smo jih ohranile še iz devetdesetih in jih nosile na morju, da bi porjavele »na določen vzorec«, so zdaj choker ogrlice na voljo v mnogih različicah.

Nekatere so iz perlic, druge zlate ali srebrne; Kim Kardashian pa je »uvedla« take iz jeansa. V vsakem primeru boš potrebovala nekaj časa, da boš za katero koli priložnost izbrala najljubšo choker ogrlico. Tudi v športnem okolju je takšna ogrlica dobrodošel modni dodatek.

2. Seksi #BodyChain

 

🐒

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

Nakit za telo je postal priljubljen tudi med domačimi zvezdnicami in ga ne občudujemo le na telesih znanih pevk, kot je Rihanna.

Ker postaja vse dostopnejši, ta modni dodatek prerašča tudi v vse večji hit tega poletja.

3. Prstani ... mnogo prstanov

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

In to ne kakršnih koli, zvijača je v tem, da izbereš odtenek, brez katerega ne moreš, in ga enostavno »naneseš« na vse prste! Nekatere »prisegajo« na simpatične prstane, ki se nosijo na stopalih, druge si krasijo roke s kamenčki, različnimi oblikami, majcenimi očmi, poljubčki ... Imena vse pogosteje nosimo na prstih (žal nam je, Carrie Bradshaw, a zdi se, da je tvoja ogrlica z imenom iz mode).

Odvisno od kombinacije oblačil so prstani vedno dobrodošel modni dodatek, ob majhnem preobratu letošnjega poletja – več je bolje!

Povezane teme: zvezde , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti za video klic

V nadaljevanju ti bomo pokazali, kako se naličiti za srečanja preko video klicev...