Odštevanje se je začelo: kratki vodnik za popolno novoletno obleko

Da boš prepričana, da si izbrala pravo obleko za najbolj noro noč, moraš posebno pozornost posvetiti materialu, iz katerega je obleka narejena, še pomembneje pa je, da izbereš pravi kroj.

Popolna obleka na tebi ne bo torej le videti glamurozno, temveč bo tudi poudarila vse tvoje dobre strani in prikrila vse tvoje napake.

Dolga ali kratka

 

My girls. Grateful to have you by my side 💜💕 #vsfs2016

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Če se odločiš za dolgo in elegantno obleko, pazi, da boš našla popolno dolžino. Če si visoka, lahko obleka sega tudi do tal, pa bo tvoja figura še vedno graciozna. Če pa si nižje rasti, te bo dolga obleka »pogoltnila«, tako da je idealna izbira obleka do gležnjev ali takšnega kroja, da se bodo videli čevlji. Kratke obleke imajo svoje različice in svoje prednosti in s pravimi čevlji bodo tvoje noge videti vitke in zapeljive.

Ozka ali široka

 

Sunday work. @roomstogo shoot in LA🎈

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


Dame drobnejše postave se lahko odločijo za široke in vrečaste kroje, ki bodo njihovo kombinacijo oblačil naredili ležerno in urbano.

Napaka, ki jo delajo mnoge dame, je to, da svoje obline skrivajo pod plastmi oblačil ali pod širokimi kroji. Vendar bo takšno ravnanje le izobličilo tvoje obline in naredilo napačen vtis. Zato v novo leto zakorakaj samozavestno in pokaži svoje atribute, kot to počne Sofia Vergara.

Zanimivi, a učinkoviti detajli

 

All the girls standing in the line for the bathroom...🎶 #lorealista #squad @chapuyc (📸@iamconstantin)

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Poleg omenjenih osnovnih pravil pri izbiri obleke se je treba pozabavati tudi z zanimivimi detajli, ki bodo poudarili tvoje kvalitete. Tako bo na primer globok razporek tvoje noge naredil daljše, zanimive broške in kovinski detajli pa bodo pritegnili poglede prav tja, kamor je treba. Sprosti se, zabavaj in se poigravaj s številnimi kombinacijami in vizualnimi učinki.

Priberi tudi o: Posnemaj videz Scarlett Johansson in zasij na najbolj noro noč v letu

Povezane teme: praznični make up, Bleščice, Novoletni make up, Zimski trendi, Zimski make up, Prekopiraj videz

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Najboljši L'Oreal Paris izdelki leta 2016 by Ajda Sitar

Znamka L'Oreal Paris od nekdaj velja za mojo drogerijsko »it« izbiro, zato sem se odločila izpostaviti 5 produktov, ki so me navdušili v zadnjih 12ih ...