Odtenki šminke za vse tipe osebnosti

Vsi že dobro vemo, da je ista šminka na različnih osebah videti drugače. Pravilno usklajevanje odtenkov rdečila in barve kože je zelo pomembno za doseganje želenega učinka. Prav tako ne pozabi, da se mora odtenek rdečila ujemati z barvo las in oči.

Nude


Nenehno iskanje idealnega kozmetičnega izdelka nas je privedlo do spoznanja, da nude odtenki šminke brezhibno pristajajo tako dekletom s svetlejšimi lasmi kot tudi tistim s temno poltjo. Popolnoma se ujemajo z naravno barvo ustnic, vendar je odločitev, da izbereš svetlejši ali temnejši odtenek glede na priložnost prepuščena le tebi.

Mat


Kot vedno, imamo zate predlog, s katerim ti bomo olajšali iskanje vedno učinkovitega in elegantnega univerzalnega odtenka. Naš favorit je čarovnija v mat različici, katere zaščitni obraz je prelepa Gigi Hadid: Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid . Odtenek, ki ga iščeš, se imenuje 50 Nude Thrill.

Preberi več: Top pet odtenkov rdečila za ustnice za vsako priložnost

Povezane teme: šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, mat, nude

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Celine Dion v 51. letu postala zaščitni obraz ene od največjih lepotnih znamk

Zadnjih nekaj let je Celine postala prava modna ikona, zato niti ni čudno, da je prišlo na vrsto sodelovanje z lepotno blagovno znamko, ki predstavlja...