Odvisnica od lakiranja nohtov?

Barvo za nohte menjam tako pogosto kot spodnje perilo. Ti tudi? Pravijo, da je prav priznanje prvi korak k ozdravitvi tako, da preberi nekaj spodnjih vrstic in morda boš kaj kmalu ugotovila, da si tudi sama odvisna od lakov za nohte. Dobrodošla v klubu!

Medtem ko je podlag in maskar hitro preveč, pri izbiri laka za nohte ne poznamo meja. Ne le letni časi, dandanes izbiro pogojujemo že z dnevi, razpoloženjem, barvo oblačil. Zveni znano? Se prepoznaš v spodnjih stavkih?

#1 

Barve in tkanine poimenuješ glede na barvo laka in ne na dejanski odtenek barve. Bikini so Teeny je ime Essie laka za nohte, ne pa kavča v salonu, kjer si s svojim besednim zakladom utišala vse prodajalce.

#2

Tvoja idealna služba bi bilo poimenovanje lakov za nohte. Meniš namreč, da bi bil svet dosti lepši, če bi lahko izpolnjevala svoje poslanstvo, v katerem bi lake za nohte spreminjala v čisto poezijo.

#3 

Spodnja polica tvojega hladilnika se sveti v barvah, saj na njej dominirajo stekleničke lakov. Če je tvoj hladilnik bolj zapolnjen z laki za nohte kot hrano je tako čas, da se morda malo zamisliš.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


#4

Vznemiriš se vsakič, ko izveš za nov odtenek laka, čeprav prav takšen že obstaja, le pod drugo znamko. »Prisežem, to je popolnoma drugačna rdeča,« je verjetno stavek, ki ga tvoje najboljše prijateljice v tem primeru slišijo, vsakič, ko preverijo temperaturo na čelu. 

#5 

Seboj nosiš vsaj dve steklenički laka za nohte, ki delata družbo najljubši šminki. Pa ne le to, nekaj jih je tudi v avtu, pri fantu,…

#6

Prijatelje na socialnih omrežjih izbiraš glede na izbiro lakov in načine lakiranja, zaradi slednjega pa jih lahko tudi izbrišeš.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


#7 

Ure in ure urejaš svojo kolekcijo lakov, potem pa jo vsakič znova popraviš.

#8

Ugotoviš, da nekaj enostavno ni prav. Medtem pa ugotoviš, da imaš dve enaki steklenički in upaš le, da si ju kupila na razprodaji. 

#9

Po umivanju rok v hipu naneseš nadlak za nohte, le da se sveti. Ne želiš si seveda lomljivih nohtov, saj na njih lak vendarle ne izgleda tako kot bi moral.

Preberi še: „Najslajša“ poletna manikira

Za ta videz priporočamo

  • Essie 72 Peach Daiquri

  • Essie 98 Turquoise&Caicos

  • Essie 05 Allure

Povezane teme: laki za nohte, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mint zelena spomladanska manikira

Barva, ki je to sezono hit...