Ombre ustnice

Ta lepotni trend nas je začaral že minulo poletje, zaradi svoje popularnosti pa se njegov rok trajanja ni iztekel z zadnjimi poletnimi žarki temveč se nadaljuje tudi pozimi. Je moden, svež, prava osvežitev za vse, ki so se naveličale monotonih ustnic in želijo svoje lepotno znanje še izboljšati.

Predstavljamo ti nekaj korakov s katerimi boš dosegla popoln ombre videz na ustnicah.

ombre usnice

#1 korak

Za začetek moraš dobro razumeti, katere barve dobro izgledajo v paru, da lahko ustvariš kar se da najboljši učinek. Najprej izberi glavno šminko, potem pa še eno, ki je najsi bo svetlejša od prve ali pa temnejša. Poskrbi, da se odtenka ujemata.

Namig: Za najboljši učinek izberi rdečo šminko in jo kombiniraj z temno rjavo. Za začetnice pa priporočamo uporabo rožnate.

#2 korak

Kaj potrebuješ? Robček, rdečo šminko, rdečo obrobo za ustnice, rožnato šminko, korektor, krtačko, bleščeče senčilo za oči, balzam za ustnice in gloss.

#3 korak

Najprej s krtačko dobro zmasiraj očiščene ustnice in jih nato namaži z balzamom za ustnice. Nato čez celotne ustnice premaži korektor, saj boš s tem zakrila različne pigmente.

#4 korak

Z rdečo obrobo, najbolje v mat formuli, obrobi ustnice, potem pa z njim obarvaj celotno zgornjo in spodnjo ustnico.

#5 korak

Z rdečo šminko nato premaži čez območje, ki si ga pred tem obarvala z rdečo obrobo. Uporabi tanek čopič s katerim boš lahko kar se da natančna, ob tem pa lahko oba nanosa med seboj dobro zamešaš.

#6 korak

S korektorjem obarvaj center ustnic.

#7 korak

Uporabi robček in narahlo popivnaj svoji ustnici. S tem boš odstranila odvečno šminko.

ombre usnice

#8 korak

Za konec nanesi rožnato šminko v center ustnic, naravnost čez korektor. Za tem to območje premaži še z glosom, tako boš poskrbela za volumen in optično povečala ustnice. Z tankim čopičem nato zabriši robove med šminkama.

#9 korak

Potem nanesi senčilo v barvi šampanjca ali osvetljevalec na spodnjo ustnico.

Preberi še: Ustnice v slogu grunge

Za ta videz priporočamo

  • Loreal Paris Color Riche Matte Addiction Paris Cherry

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Greige Perfe

  • L'Oreal Paris True Match Concealer

Povezane teme: make up , ustnice, trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šminka, ki hidrira in daje sijaj

Poletni trendi ličenja tudi letos poudarjajo naravno lepoto in negovan obraz ter ustnice. Cilj vseh tehnik ličenja je »no make up make up« stil z vedr...