Ombre ustnice za večerni videz

Ombre videz je priljubljen že dalj časa. Najprej je svet pričel osvajati s pričeskami, kasneje pa se je preselil tudi na ostala področja. Ombre ustnice so najprej uporabili lepotni strokovnjaki za potrebe modnih revij, sčasoma pa se je trend preselil tudi na ulice. 

Ombre odtenki


Sama se lahko odločaš med dvema različnima ombre načinoma, pri obeh pa potrebuješ dva odtenkasvetlejšega in temnejšega. Ustnice lahko proti sredini temniš ali pa svetliš, odločitev je povsem tvoja.

Če želiš polnejše ustnice, ob robu nanesi temnejšo barvo, proti sredini pa vedno svetlejšo. Za to potrebuješ dve šminki v ujemajočem se odtenku in prozoren glos, s katerim boš zabrisala barvi.

Najprej nega ustnic, nato ombre


Svojim ustnicam najprej privošči rahel piling, s katerim boš odstranila odmrle delce in poskrbela za gladkost, potem pa jih namaži z vlažilnim mazilom, vazelinom. Počakaj malo, da se vpije, potem pa na robove ustnic nanesi temen odtenek šminke, na notranjo stran pa svetlejšega. Priporočamo ti, da uporabiš čopič, če pa ne gre drugače, pa si lahko pomagaš tudi s prstom. Barvi tako zamažeš skupaj, da se lepo prelijeta in dodaš glos.

Ker bodo že same ustnice dovolj vpadljive, poskrbi, da bo preostali del obraza bolj naravno ali diskretno naličen. Lahko pa se odločiš za eksperimentiranje z nude odtenki, s katerimi se ujemajo tudi močno poudarjene oči.

Več na: Adijo klasična šminka: pozdravljen ombre by @Ajdas

 

 

 

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris infaillible lip paint matte 204

  • L'Oréal Paris Infaillible Lip Paint Matte 207 Wuthering Purple

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

Povezane teme: make up , nega, ustnice, večerni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Naliči se tako, da bodo tvoji zobje videti bolj beli, kot so!

Hrana, ki jo jemo, kava, kajenje, genetika … Obstaja mnogo razlogov, zaradi katerih naši zobje potemnijo in spreminjajo barvo...