Opozorilo: Kako najlažje skriti rdečico na obrazu

Vneti mozolji, brazgotine zaradi aken in sončne opekline so težave, ki nas motijo pri ličenju. Sedaj bo L'Oréal Paris Infaillible Total Cover paleta petih kremastih korektorjev postala nenadomestljiv makeup izdelek.

Zelena, ki nevtralizira


Če z navdušenjem gledate zeleni Total Cover odtenek in se sprašujete, čemu je namenjen, se boste sigurno razveselile, ko boste izvedele, da je ravno on narejen, da nevtralizira rdečico na obrazu. Z njim boste izenačile vašo polt in prekrile neželeno rdečico, preden boste nanesle tekočo podlago.

Kako?

V tej situaciji je potrebno uporabiti zelen korektor za T-cono in lica. Točneje, nanesite ga vodoravno od sredine čela do vrha nosu, potem pa na obeh straneh blizu nosa (posebej v primeru rdeče suhe kože na tem delu obraza), kot tudi na lica blizu ličnic.

Nato nanesite vijoličasti korektor iz palete na čelo ob laseh, da bi ta del posvetlile. Odvisno od vaše naravne polti izberite bež odtenek izmed bež različic (ali če je potrebno, tudi vse tri odtenke) za prekrivanje podočnjakov in drugih manjših nepravilnosti na bradi.

Na koncu vse pazljivo blendirajte, da bi dosegle popolno, izenačeno polt.

Preberi še: Maček in ličila: Triki za prekrivanje sledi najbolj nore noči

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infaillible Total Cover Palette

Povezane teme: korektor

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nanesite osvetljevalec v le 4 enostavnih korakih

Svetleč obraz je letos poleti v središču pozornosti, ko gre za make-up trende...