Optično zmanjšaj svoj nos s pomočjo konturiranja

Vsekakor je prav vsak nos zgodba zase, kljub temu pa smo se z njim rodile in zato se moramo z obliko praktično sprijazniti. Če pa kljub temu meniš, da še vedno izstopa  in zato moti tvoj lepotni videz, imamo rešitev zate – konturiranje. Ja, prav si slišala, lepotni trend, ki je obsedel svet, ima nasvet tudi za tvoj nos.

Najbolj pomembna je kvalitetna podlaga, zato za samo pripravo najprej nanesi vlažilno kremo, nato pa še tekoči puder, ki pristoji tvojemu tenu kože.

1#Korak: Korektor

 

Korektor, s katerim običajno prekrivamo podočnjake, naj bo odtenek svetlejši od tena obraza. Izbiraš lahko med tekočim korektorjem in takšnim v stiku, ki ti lahko v tem primeru pride še kako prav. Korektor po tanki liniji nanesemo na sredino nosu in robove zabrišemo z nežnim tapkanjem.

2#Korak: Bronzer

 

Bronzer naj bo odtenek temnejši od barve obraza. Priporočamo ti uporabo hladnejših odtenkov, medtem ko se izogibaj oranžkastim.

Bronzer poudari želene dele obraza, zato ga nanesi nekaj na konico prsta. Z le to občrtaj udrtino med nosnicami in vrhom nosu. S tapkanjem potem zabriši ostre linije, ki lahko ob tem nastanejo.

3#Korak: Senčke

 

Če želiš doseči še boljši učinek, nanesi še nekaj več bronzerja in naredi še senčke. S čopičem napravi tanko linijo in obrobi celo dolžino nosu od konca obrvi do vrha nosu. Potem previdno zabriši v podlago, da ustvariš naraven videz.

Preberi še: Kako izbrati prave odtenke za konturiranje?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Korektor Beige

  • L'Oréal Paris Glam Bronze

Povezane teme: konturiranje

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nepravilno ličenje in kako se mu izogniti

Da bi bila ličila videti neoporečno, potrebujemo veliko znanja, prakse, pa tudi napak! V tem primeru pa ti nobeno ličilo ne more pomagati...