Osvetljevalec na vekah

Osvetlejvalec uporabljamo običajno na ličkih, malo manjkrat pa tudi na ustnicah ali drugih predelih obraza. Kljub temu pa le redki vedo, da ima ta izjemen lepotni izdelek tudi pomembno vlogo, če želimo optično odpreti in povečati oko. Želiš vedeti kako lahko to storiš že z enim samim korakom?
 

V sredino veke, tik nad trepalnicami

Vsekakor si vsako noč res ne moramo privoščiti zadostne mere spanca, saj je možnosti za preživljanje poznih uric vse preveč, da bi se spravile med rjuhe dovolj zgodaj. Prav zato nam vsi lepotni triki, ki nam dajejo bolj spočit videz pridejo še kako prav. Preberi si nov trik, pri katerem potrebuješ le osvetljevalec, uporabiš pa ga lahko na dva različna načina.

Vse kar potrebuješ je osvetljevalec, najbolje kar v prahu, lahko pa tudi v kremi ali tekočini in manjši čopič.

Nanesi osvetljevalec v sredino veke, tik nad trepalnicami. Tako odo tvoje oči v trenutku izgledale bolj spočite in bleščeče, pa tudi optično večje. Videz osemurnega spanca zagotovljen.

Nekaj osvetljevalca pa lahko uporabiš tudi v kotičkih očes, s čimer boš prav tako optično odprla oči in jih naredila bolj zbujene, sveže.

Preberi še: 10 zapovedi osvetljevalca

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

Povezane teme: make up , oči , osvetljevalec

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako lahko z ličili prikriješ sledi alergije na obrazu

Skupaj z lepim vremenom pomlad s seboj prinaša tudi obdobje alergij. Na srečo je ob pravilni negi kože in z ustreznimi lepotnimi izdelki vendarle mogo...