Osvežite svoj obraz po napornem delovnem tednu

Služba, stres, vremenske spremembe ... S temi sovražniki se vaša koža sooča vsak dan. Rezultati njenega soočanja so lahko različne nepopolnosti, ki drastično vplivajo na vaše počutje.  

Sedaj je temu konec, ve pa lahko izkoristite vikend na najboljši način:

1. Spočijte svojo kožo


Določite dan ali dva v tednu, ki ga ali ju boste preživeli brez ličil. To je lahko vikend, ko boste pazljivo odstranile ličila z micelarno vodo, očistile obraz in omogočile svoji koži, da diha. Tako boste očistile pore in osvežile svoj obraz.

2. Sproščajte se ob novi lepotni rutini


Če še niste, je skrajni čas, da določite svojo dnevno rutinu. Čiščenje kože in odstranjevanje ličil sta lepotna koraka, ki ju moramo opraviti. Vendar, skozi stresen in naporen dan, vaša koža izloča več sebuma in ji je zato potrebno nameniti natančno čiščenje.  

Pri tem vam bodo pomagali L'Oréal Paris Pure Clay geli za umivanje, ki bodo očistili vsako poro in po uporabi le-teh boste prepričane, da je vaš obraz popolnoma čist. Ne pozabite na vlažilno kremo.

3. Pripravite kožo na ličenje


Če ste med tistimi ženskami, ki čez delovni teden uporabljajo težke podlage, korektorje, bronzerje in osvetljevalce, pripravite svoj obraz na novo ličenje čez teden, tako da boste opravile piling in razstrupljanje kože.

L'Oréal Paris Pure Clay glinene maske za obraz so izdelki, ki bodo osvežili vašo kožo, možnosti multimaskinga pa so številne . Ravno tako, da ne bi bile same, ko se boste posvetile svoji koži, organizirajte nepozaben spa dan doma tako zase kot za svoje prijateljice.

Preberi še: 5 lepotnih ritualov žensk z neverjetno kožo

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Micellar Water

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Green

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Black

Povezane teme: nega

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Trideseta leta in problematična koža

Tako kot mlada najstniška koža, je lahko tudi zrela koža problematična in nagnjena k mozoljem...