Pet korakov do popolnega videza za dan žena

Vsak dan je vaš, vendar ni odveč, da se vsaj enkrat na leto spomnite in praznujete vse tisto, kar vas naredi posebne. Zato vam ponujamo nekaj nasvetov, ki vam bodo izboljšali vaše beauty i make-up rutine, ki jih boste, upamo, uporabljale tudi po osmem marcu.

1. Koža si zapomni

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Preden nanesete svoje priljubljene izdelke za ličenje, naj vam postane navada, da pred nanosom namažete hidratantno kremo in kremo s SPF faktorjem. Na ta način se vam bo na navlaženo kožo bolje prileglo ličilo in boste zaščitene pred negativnimi vplivi UV sevanja. Vlagajte danes za jutri in vaša koža bo zdrava ter pripravljena za make-up vsak dan v letu.

2. Pogumnost na ustnicah


Danes je pravi dan, da nanesete šminko, ki odstopa od vaše vsakdanje izbire, za katero niste bile dovolj pogumne. Zato izberite kričečo rdečo, oranžno ali vijolično in prepričani smo, da bodo barve odlično pristajale vašemu zadovoljnemu nasmehu.

3. Samozavesten pogled


Čeprav niste tip ženske, ki pogosto uporablja črtalo za obrvi, je sedaj pravi trenutek za dodatni korak pri ličenju področja okoli oči. Na ta način, skupaj z maskaro, ki vam omogoča daljše in polnejše trepalnice, bo črtalo še bolj poudarilo vaš obraz in imele boste bolj prodoren pogled.

4. Nevsakdanja pričeska


Če ste navajene na svojo ravno pričesko, jo danes zamenjajte  z manjšimi ali večjimi kodri. V kolikor ste navajene na spete lase v čop ali figo, je sedaj pravi čas, da jih spustite in se pripravite za komplimente, ki jih boste sprejemale ves dan.

5. Za konec še outfit


Vzemite iz omare malo črno obleko, ki se bo idealno prilegla k vaši novi make-up rutini. S tako dopolnjenim videzom boste z lahkoto spremenile dnevni videz v večerni brez dodatnih sprememb in prilagajanja.

Vesel dan žena!

Preberi več: Strokovnjaki za zaposlovanje odkrivajo: nepogrešljiv videz na razgovoru za službo

Povezane teme: nega, oči , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, praznični make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

»Make up« trendi: izdelki, ki so nas navdušili v letošnjem aprilu

Mnoge znamke se trudijo, da njihovi izdelki sledijo čim več trendom, tako tistim, ki se šele razvijajo, kot tistim, ki so že svetovno popularni...