Pet odtenkov za ličenje zelenih oči

Če želiš zelene oči poudariti s senčili, izbiraj odtenke, ki so v kontrastu z barvo tvojih oči.

1. Rdeči odtenki

Rdeča senčila so ekstremna, zato svetujemo, da namesto poudarjanja oči raje namažeš ustnice z rdečo šminko. To bo povečalo kontrast, tako da ti ne bo treba poudarjati oči s senčili, temveč boš le nanesla dva sloja maskare za trepalnice.

2. Vijoličasti odtenki

Vsi odtenki vijoličaste in škrlatne lahko na pravi način poudarijo zelene oči. Poigraj se z barvami in preizkusi tehniko zadimljenih oči v teh odtenkih.

3. Indigo modra barva

Indigo modri odtenki poudarijo zelene oči, saj predstavljajo odličen kontrast. Za najboljši učinek izberi bisernate indigo modre odtenke. Če imaš izražene gubice okoli oči, se bisernatim in svetlečim senčilom izogibaj in raje uporabi takšne z mat zaključkom.

4. Zlati in bakreni odtenki

Zelenooke lepotice lahko ob zlatih in bakrenih odtenkih zablestijo. Za čaroben učinek poskusi nanesti malce bakrenih odtenkov v notranje kotičke oči, oči pa nato še dodatno poudari s črnim črtalom za oči.

5. Zadimljene oči v rjavi barvi

Dekletom z zelenimi očmi veliko bolje pristaja tehnika zadimljenih oči v temno rjavi in bež različici, saj so ti topli odtenki v boljšem kontrastu z zeleno barvo kot črni.

Priberi tudi o: 4 koraki do pogleda, ki osvaja

Povezane teme: make up , senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Odgovarjamo na najpogostejša »make up« vprašanja

Kako krasno bi bilo, če bi vsi imeli pri roki nekaj kot čarobno svetilko, na primer čarobno šminko! Trikrat jo podrgneš in iz nje priplava duh, specia...