PIN-UP VROČICA

Nekatere stvari preprosto nikoli ne gredo iz mode. Za poletni pridih starinskega glamurja si oglej naše lepotne nasvete, s katerimi boš v ta retro trend vnesla sodobno noto.

1. Izberi svojo barvo

Ko izbiraš popolno rdečo šminko, je pomembno, da upoštevaš ten svoje kože. Začni tako, da si ogledaš žile na rokah. Če so modre barve, je barva tvoje polti hladna, kar pomeni, da tvoji polti najbolj ustreza hladna rdeča z modrimi ali vijoličastimi podtoni. Če so tvoje žile videti zelene, imaš toplo barvo polti, zato je zate prava izbira rdeča na osnovi oranžne. Da bodo tvoje ustnice čimbolj izrazite, jih pred nanosom šminke obrobi s svinčnikom za ustnice.

Preberi več o: Vse skrivnosti rdeče šminke

2. Izpopolni tehniko nanosa črtala za oči

Prava vintage mačka ne gre od doma brez črtala, ki poudarja mačje oči, vendar tega videza ni ravno najlaže doseči. Da boš naredila zares oster zaključek črte, na obraz prisloni kreditno kartico, tako da bo konec kartice usmerjen proti konici tvojih obrvi. Z zaobljenim čopičem nanesi tekoče črtalo ali črtalo za oči v gelu vzdolž trepalnic in črto podaljšaj proti sencem. Odstrani kartico in misija je končana: popolno naneseno črtalo za oči brez vsakršnega nereda.

Nauči se ustvariti popoln videz mačjih oči: Glamurozna klasika: videz mačjih oči

3. Popolna polt

Rosno svež obraz je morda popoln videz za poletne mesece, retro slog pa zahteva matirano polt, ki pravzaprav nikoli ni iz mode. Da se izogneš mastnemu svetlikanju obraza na poletni vročini, napravi tako, kot so že v 18. stoletju delale gejše: z riževim papirjem so popivnale presežek maščobe. Glede na to, da je veliko lažji od pudra, še opazila ne boš, da ga nosiš s seboj v torbici.

Samo še nekaj korakov do popolne polti: 5 super nasvetov za popolno oblikovan obraz!

Za ta videz priporočamo

  • Superstar Superliner L'Oreal Paris

  • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

  • True Match The Powder L'Oreal Paris

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se