Plavalka prisega na naraven videz

Sara se je namreč odločila za umetne trepalnice. »Prvič v življenju sem si dala narediti nekaj takega, ker se drugače z lepotnimi trendi resnično ne ukvarjam,« je priznala plavalka, ki ji umetne trepalnice po urah v bazenu pridejo še kako prav. Maskare tako sploh ne potrebuje, vsake toliko časa se le oglasi pri kozmetičarki, ki ji vse skupaj popravi.

 

 

Plavalka obožuje naraven videz, za posebne priložnosti pa le tega nadgradi s šminko. »Pudrov ne uporabljam. Le kadar imam problematično kožo prekrijem nepravilnosti,« je priznala Sara, ki ob svečanih dogodkih poseže po rdeči šminki.

 

Dubai crew😊💍👰🎩 @andrejastef_ @iva.stefanovic wish my bro was here!

A photo posted by Sara Isakovic (@sara3ice) on

 

Seveda tako kot ostala dekleta tudi Sara skrbi za lepo linijo, vendar s tem ni pretirano obremenjena. »Hvaležna sem ,da sem športnica, saj sem se v svojem telesu vedno dobro počutila. Že od malih nog sem se naučila skrbeti za svoje telo in ga tudi sprejela. Moje telo je moja „mašina“,« se pohvali plavalka, ki pa kljub temu še vedno kdaj popazi na kilograme, s svojim videzom pa se ne ukvarja dalj kot bi bilo to potrebno. »Številni so me lahko videli, kako izgledam na bazenu ob petih zjutraj,.. ne bom se šminkala zaradi tega. Si to kar si,« je prepričana Sara.

Povezane teme: make up , zvezde

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naredi sama: polne ustnice brez kirurških postopkov

Brez »plastikov«, polnil, vbrizgavanja, samo osnovni make up in nekaj trikov, ki bodo kot za šalo ustvarili tvoje »nove« polne ustnice...