Po čem se razlikuje micelarna voda od drugih sredstev za odstranjevanje ličil?

Če slabo odstranite nečistoče, ki ostanejo v porah in povzročajo nepopolnosti na koži, medtem ko se okoli vas nahaja nešteto blazinic, ker morate sredstvo za odstranjevanje ličil nanesti večkrat kot je potrebno, se morate izogniti takšnim težavam in prebrati naslednje vrstice. 

Če imate enake izkušnje in podobne težave, potem potrebujete micelarno vodo  


V kolikor je še niste preizkusile, dovolite, da vam jo predstavimo kot izdelek, ki bo popolnoma spremenil vašo rutino čiščenja obraza in odstranjevanja ličil. Micelarna voda je pravzaprav prečiščena voda, ki je sestavljena iz micelov, ki odstranjujejo nečistoče in glicerina, ki vlaži kožo in jo naredi mehko.

Po čem se micelarna voda razlikuje od drugih izdelkov za odstranjevanje ličil?


Razlika je že v sami sestavi: voda, miceli in glicerin. Medtem ko imajo različna olja in losioni za čiščenje obraza več sestavin, zaradi česar so lahko popolnoma neustrezni za občutljiv obraz, pa te tri osnovne sestavine micelarne vode istočasno delujejo zelo nežno in učinkovito na vsak tip kože.

Majhni delci micelov kot magnet privlečejo vse nečistoče na koži in pri tem nežno odstranjujejo ličila in višek sebuma. Medtem ko glicerin vlaži kožo in jo naredi mehko in nežno.

Poleg tega, da pri odstranjevanju ličil z micelarno vodo ne boste potrebovale veliko blazinic, je njena prednost tudi v tem, da je ni potrebno izpirati z vodo. 

Katero micelarno vodo izbrati za svoj tip kože?


Glede na to, da je nega kože odvisna od tipa kože, je treba izbrati ustrezen izdelek. L'Oréal Paris micelarna voda za občutljivo in suho kožo bo kožo pomirila in pazljivo odstranila ličila z obraza, oči in ustnic, medtem ko bo njena različica za normalno in mešano kožo popolno očistila mastnejšo kožo.

Strokovnjaki iz L'Oréal Paris laboratorija so ustvarili micelarno vodo za nego kože za vsako žensko, ne glede na starost, tip kože ali slog življenja. Takšna moderna novost omogoča nevsakdanji užitek pri čiščenju in negi kože, vaš obraz pa bo videti sijoč in zadovoljen.

Preberi še: Konec težav z odstranjevanjem ličil

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Micellar Water Sensitive and Dry Skin

  • L'Oréal Paris Micellar Water Sensitive Skin Normal to Mixed

Povezane teme: nega obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nega kože: Enkrat za vselej osvoji pravilen vrstni red uporabe preparatov za nego kože

V razporedu nanašanja ličil obstajata pravilen vrstni red in ustrezen način, enako pa velja tudi za nego kože – tudi ta zahteva spoštovanje določenih ...