Podaljšaj uporabnost svojega tekočega pudra: Male skrivnosti velikih vizažistov

Da obraz ne bo videti kot maska, je treba tekočo podlago prilagoditi svojemu tipu kože, zato moramo biti pri nakupu pudra biti še posebej pozorni. Za dekleta, ki se ličijo vsak dan, je tekoča podlaga navadno kar precejšnja naložba in znani vizažisti to še kako dobro vedo, zato se zatekajo k raznim zvijačam, s katerimi želijo iz teh izdelkov iztisniti kar največ.

Odvisno od tipa kože lahko svojo tekočo podlago uporabljaš dlje časa na dva načina 

1. Če je tvoja koža suha, lahko v stekleničko tekočega pudra dodaš nekaj kapljic katerega koli olja za nego obraza, ki ga pomešaš z ostanki tekočega pudra. Manjša količina olja ne bo spremenila teksture pudra, je pa odlična izbira v situacijah, ko nimaš časa ali sredstev za nakup novega pudra.


2. Če je tvoja koža suha, bi olje povzročilo izločanje še večje količine sebuma, zato ga raje zamenjaj z majhno količino hidratantne kreme. Pri tem postopku moraš paziti, da ne spremeniš odtenka pudra, zato bo manjša količina kreme, ki ustreza tvojemu tipu kože, povsem zadoščala. Z nekaj pudra v kamnu in osvetljevalcem bo polt tvojega obraza bleščeča in sveža.

Priberi tudi o: Šik na snegu: 3 najbolj priljubljeni načini ličenja, ki pristajajo k vsemu (FOTO)

Za ta videz priporočamo

  • True Match L'Oreal Paris

  • True Match The Powder L'Oreal Paris

  • Infallible Matte 24H by Loreal Paris

  • L'Oréal True Match Lumi Liquid Glow Illuminator

Povezane teme: bb krema , tekoči puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Mala šola stila: Ličila s črno oblekico

Ne glede na kroj, material, celo na dolžino, je črna oblekica absolutno nujna oprema vsake ženske garderobne omare! Vedno sigurna izbira za slovesne p...