Podlaga primer: zakaj?

Primer – zaščita

Nevidni sloj, ki ga nanesemo pred ličili, z lahko formulo in UV-zaščitnim faktorjem, bo v sončnih dneh zaščitil kožo na tvojem obrazu pred škodljivimi UV-žarki in bo odlična podlaga za ličila, ki sledijo.

 

Primer – vlaženje in obstojnost

Mnogi primerji za obraz vsebujejo vlažilne in hranljive sestavine, ki bodo poskrbele za nego obraza, pri tem pa zagotovile odlično podlago za tekoči puder, ki bo tako tudi odpornejši in obstojnejši.

 

Primer – senčilo za oči

To je izdelek, s katerim se izogneš nabiranju barve v pregibih vek, njenemu razsipanju, vpijanju in neenakomernemu razporejanju. Primer v obliki senčila za oči bo poskrbel, da bo barva, ki si jo izbrala, ostala jasna in točno na tistih mestih, kjer jo hočeš imeti.

 

Primer za ustnice

Ne maraš razlite šminke? Hočeš obstojnejši učinek? Primer za ustnice je tisto, kar potrebuješ. Nanašamo ga pred šminko ali bleščilom, z aplikatorjem ali konicami prstov ga v tankem sloju enakomerno razporedimo po vsej površini ustnic.

 

Za ta videz priporočamo

  • Maestro UV Skin Defense Primer Giorgio Armani Beauty

  • Infallible Primer L'Oreal Paris

  • Baby Skin Pore Eraser Maybelline New York

  • BB Dream Fresh Maybelline New York

Povezane teme: make up , bb krema , dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Poročno ličenje: kako izbrati pravega mojstra ličenja

Zagotovo si tudi ti od nekdaj sanjarila in zamišljala, kakšen bo tvoj veličastni dan. Izbira poročne obleke, frizura, poročno ličenje, potem razni det...