Pogled fatalnih zapeljivk: 3 najenostavnejše zvijače za brezhiben nanos črtala za oči

Čeprav spada med priljubljene izdelke za ličenje, je črtalo za oči obenem tudi »nočna mora« mnogih dam. Za doseganje dramatičnega, neubranljivega in seksi looka potrebuješ samo malce potrpljenja in natančnosti, s pomočjo tukajšnjih nasvetov pa bo to lažje kot kdaj koli!

#1


V skladu z nenapisanim pravilom nanašamo črtalo vedno pred maskaro. Vendar pa mnogi vizažisti svetujejo, naj vrstni red teh dveh korakov obrnemo. Če boš najprej nanesla maskaro, bo ta na pravi način poudarila obliko tvojih oči, zato boš laže natančno videla linijo, kjer naj bi nanesla črtalo.

#2


Da boš pravilno začrtala lok na zunanji stani očesa, ko želiš doseči učinek mačjih oči, si pomagaj z lepilnim trakom. Košček selotejpa nalepi poševno pod očesom, natanko tam, kjer naj bi bilo črtalo za oči, in potegni črto. Lepilni trak bo pomagal, da ti črtalo ne bo »pobegnilo«, za enak namen pa lahko uporabiš tudi vatno blazinico ali košček papirja.

#3


Če do napake vseeno pride, ne bo treba odstraniti vsega make upa in začeti vsega znova. Ko končaš ličenje oči, s tankim čopičem s korektorjem očisti vse napake ob liniji črtala za oči.

Priberi tudi o: Dva eyeliner videza v samo dveh minutah by L'Oreal Paris [VIDEO]​

Povezane teme: črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zakaj je set ličil nenadomestljiv izdelek za ličenje

Prišel je čas poletnih dopustov in priprav na potovanje. Vsi se trudimo, da bi spakirali samo najnujnejše in najlažje, vendar pa predvsem ženskam, ne ...