Poišči idealno obliko obrvi

Kvadratast obraz

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Da bi bile obrazne linije videti mehkejše, bi morale biti vaše obrvi nežno zaobljene. Izogibajte se ostrih robov, saj bo vaš obraz videti dosti bolj grob. Ravno tako ne bi bilo dobro, da preveč pulite vaše obrvi, da ne bi dobile oblike mavrice.

Okrogel obraz


Potrudite se, da so vrhovi obrvi ostri, saj boste na ta način poudarile sence. Dekleta, ki imajo takšen obraz, naj bi poudarile linije in konture, zato naj se odločijo za videz visoko dvignjenih obrvi.

Podolgovat obraz


Če imate bolj podolgovat obraz, bi morale s puljenjem obrvi in njihovim ličenjem doseči vizualno bolj širok obraz. Zato morajo biti obrvi daljše proti zunanjem delu obraza. Naj bo linija daljša in naj se zaključi karseda dlje od oči, vendar ne pretiravajte, da ne bi bil vaš obraz videti žalostno.

Srčast obraz


Dekleta, ki imajo srčast obraz, bi se morala izogibati gostih in malce neurejenih obrvi, ki so v trendu kar nekaj sezon. Za takšno obliko obraza je značilna ozka brada in poudarjen del okoli čela, zato ju obrvi ne bi smele še dodatno poudariti. Dekleta s srčastim obrazom naj bi vedno imele urejene in tanjše obrvi.

Preberi še: Najpogostejše napake pri urejanju obrvi

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Soft Brown

  • Maybelline New York Brow Drama Pomade

  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler Soft Brown

Povezane teme: obrvi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Triki za super-hitro ličenje

Zbudiš se in ugotoviš, da že pol ure zamujaš. Veš, da nimaš časa za popolno ličenje in razmišljaš, če bi preskočila prekrivanje podočnjakov ali zapoln...