Pokaži mi šminko in povem ti kdo si

Pravijo, da ima vsaka stvar svoj pomen, in barva šminke ni nobena izjema. Zbrali smo nekaj zabavnih, za nekatere pa morda tudi resničnih ugotovitev, ki vsakemu odtenku rdečila za ustnice pripisujejo voj pomen.

Rjavkasto sivkasta

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Šminka v tem odtenku pomeni, a si globoko povezan z naravo, živalmi in svetom okrog sebe. Ne želiš si plehkih razmerij in izjemnih eksperimentiranj, temveč najdeš pomen v prav v sem, kar obstaja. Odtenek te bo naredil bolj resno, saj ljudje pogosto delujejo prizemljeno in zrelo.

Nežno rožnata


Če uživaš v nežnih odtenkih pomeni,da rada slišiš pridevnik ljubko. Rada ima svet ter vse kar je luštno in nežno. Uživaš v družbi živali in otrok, rada imaš stvari ki so estetsko lepe. Uporabi 'baby pink' če te jemljejo preveč resno in v hipu boš izgledala bolj mehko, ljubko. 

Živa rdeča


Živahne rdeče ustnice so pokazatelj, da želiš ustvariti vtis. Odsevajo samozavest in samo prepričanje. Če si povsem podzavestno izbrala barvo pomeni, da želiš svetu pokazati svojo strast. Rada vidiš, kadar te občudujejo poleg tega pa ti je vseeno, če drugi prepoznajo tvojo nežno plat.

Breskvica


Odtenek v barvi breskve kaže na to, kako dobra oseba si. Barva razkriva tvojo prijaznost in darežljivost, tvojo skrb za družino in prijatelje. Rada daješ svojo energijo, pa tudi ljubezen.

Vroča rožnata


Si avanturistka. Drzna rožnata kaže, da te ni strah ničesar, zato z veseljem pokažeš tudi svojo divjo plat. Vedno si pripravljena na nove izzive in dogodivščine. Le redko katera stvar te ustraši. Morda bi vsi občasno potrebovali malo vroče rožnate šminke na ustnicah, sploh če smo preveč zapeti in prestrašeni.

Črnina

Črna šminka ne pomeni nujno negative, temveč nakazuje na neko temno plat. Lahko da imaš rada črni humor, zato te ni lahko nasmejati. Ne maraš živih barv, saj so preveč vpadljive, zato imaš rajši bolj mirne tone. Rada bereš knjige, ki so jih napisali uporniki in poslušaš alternativno glasbo.

Priberi tudi o: Top pet odtenkov rdečila za ustnice za vsako priložnost

Povezane teme: rdeča šminka , šminka, ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Ličila za družice

Popoln videz, ki bo povsem ustrezal prihajajočemu dogodku, lahko ustvarite same, mi pa vam bomo pomagali pri izbiri prave make up kombinacije...