Poleg njihovih malih zvijač preizkusi še trend, ki ga zvezde obožujejo: pravilen nanos in kombiniranje bordo šminke

V jesenski, pa tudi zimski sezoni, na ustnicah vladajo temne barve, bordo šminka pa bo v prihodnjih mesecih postala neizogiben dodatek v tvoji kozmetični torbici. Ko gre za nanašanje, temne šminke mnogim povzročajo težave in da bi jo pravilno nanesla, pa tudi kombinirala, uporabi nekaj enostavnih zvijač.

Prvi korak

 

Mary Jo K available on KylieCosmetics.com

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on


Prvi korak je šminka v tvojem najljubšem bordo odtenku, s katero boš s kratkimi potezami izpolnila celotne ustnice. Po nanosu naprej pritisni papirnat robček na ustnice in z njim odstrani presežek šminke, nato pa jo fiksiraj in naredi obstojnejšo tako, da na ustnice s čopičem naneseš malce pudra v kamnu.
 

 

HAPPY #NationalLipstickDay #MaybellineGirls 💄💋💄💋

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on


Zaključni korak


Zaključni korak in ena od priljubljenih zvijač znanih lepotic pa je – osvetljevalec. Da boš ustnice vizualno povečala, nanesi malce osvetljevalca nad zgornjo ustnico, pod ustnicami in na sredino ustnic.

Še ena zvijača pri nošenju bordo šminke je, da izbereš za odtenek temnejši puder od tistega, ki ga nosiš ponavadi, ob teh jesenskih odtenkih na ustnicah pa se lahko s preostankom make upa prosto poigravaš. Ne glede na to, ali se odločiš za temne različice in zadimljene oči ali za enostavnejšo možnost – črno črtalo za oči in maskaro – ne boš zgrešila.

Priberi tudi o: Popolna kombinacija glamurja in urbanosti: jesenski trendi ličenja prinašajo novosti, ki jih bomo oboževale

 

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se