Poletni spremljevalci

V te običajno natrpamo vse preveč izdelkov, medtem ko bi se poleti lahko omejile zgolj na nekaj ključnih. Medtem ko je maskara najpogostejša spremljevalka na počitnicah, pa veliko deklet prisega tudi na nekaj posebnih proizvodov, s katerimi že v nekaj kratkih korakih dosežemo želeni videz.

Tekoča šminka v mat barvi


Ker se običajne šminke ob visokih temperaturah pogosto uničijo, za njihov nanos in obstojnost pa potrebujemo še nekaj drugih izdelkov, so najbolj uporabne prav tekoče šminke, ki so enostavne za nanos, obenem pa zelo sočne.

BB krema

Je najljubši izdelek lepotičk, saj za nanos ne potrebuješ veliko časa, obenem pa že s kančkom napora poskrbiš za lepo kožo. Naj bo kar se da čim lažja in brez olj, da bo poleti kar se da dolgo zdržala na obrazu.

Vodoodporna maskara


Mislim, da kaj več ob tem niti ni potrebno reči. Za čudovite poglede, ki jih ne skazi niti morska voda.

Svinčnik za obrvi

Za vsak slučaj, če bi želela ob večerih izgledati še nekoliko bolje ali pa poudariti okras nad očmi. Svetujemo ti, da uporabiš rdečo šminko, naneseš maskaro in poudariš lepo negovane obrvi. Za to ne potrebuješ veliko časa, kljub temu pa boš že z minimalnim naporom poskrbela za nepozaben videz.

Preberi še: Kolekcija ličil za poletje 2017

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infaillible Lip Paint Matte 201 Hollywood beige

  • L'Oréal Paris Lash Architect 4D Waterproof

  • L'Oréal Brow Artist Xpert

Povezane teme: maskara, oči , obrvi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Zapeljive in velike oči v le 5 korakih

Zapeljiv, topel, sanjav, skrivnosten, prodoren … vse to so atributi, s katerimi bi opisali ta edinstveni pogled. Topi, intrigira in ima moč, da popoln...