Polkrožno nanašanje črtala

Polkrožna črtica je trend za katerega se pri dnevni luči morda ne boš odločila - čeprav, zakaj pa ne?! – lahko pa ti pride prav ob elegantnejših večernih priložnostih ob katerih želiš privlačiti poglede Misliš, da to le ni tako enostavno, pa vendar je. Ne skrbi, sledi spodnjim korakom in brez težav boš tudi ti dosegla želen videz.
 

1. Korak

Za začetek porabi primer, ki ga razmažaš po veki, saj bo tako nanos ličila bolj enakomeren in dalj časa obstojen. Nanesi ga le malo, vse od trepalnic do obrvi.

2. Korak

Nanesi senčilo v svetlem odtenku na veko, tako boš nevtralizirala temne kolobarje in preprečila, da se ličilo razmaže.

3. Korak

Z črtalom, naj bo vodoodporno in dovolj kremasto, nariši črtico nad trepalnicami. Ta naj bo bogata, nekoliko debelejša, sklenjena.
 

4. Korak

Izberi črtalo v nekoliko bolj gelirani obliki. Začni s krajšo črtico, ne skrbi, če je ni povsem natančna, to boš popravila v naslednjem koraku. Ne pozabi, da vedno lahko dodaš še nekdaju več, medtem ko boš le s težavo očistila odvečen nanos. Za začetek nariši grobo skico 'krilca' na koncu črtice, najprej spodnji del, nato zgornjega, za konec pša vmesni prostor zapolni.

5. Korak

Ponovi na drugem očesu, če želoš doseči simetrijo, potem se ozri naravnost v ogledalo.

6. Korak

 S črtalom nato izpopolni krožno obliko na koncu črtice. Konica naj bo tanka, tako boš lahko popravila vse napake in poskrbela za popolno elipso.
 

7. Korak

Na črtico in krožni zaključek dodaj nekaj črnega senčila, ne boj se uporabitit takšnega z bleščicami.

8. Korak

Maskara. 

Preberi še: Konec težav s črtalom za oči

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: make up , črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ta ličila bodo zaznamovala jesen 2019

Predstavljamo ti naše jesenske ličilne favorite, ki te bodo spremljali na poti k spremembam in novim odločitvam, hkrati pa bodo polepšali tvoj vsakdan...