Pomeri se svojim črtalom za oči! 4 izdelki za vse priložnosti

foto : Maybelline

Težave s črtalom so za večino žensk del vsakdana. Vedno nam uspejo skrivenčene, asimetrične ali predebele linije, ki jih nato zakamufliramo z debelejšim slojem maskare in upamo, da je zadeva rešena. Vendar pa je zaradi inovacij nanos črtala znatno poenostavljen – poglejmo, kako lahko najdete idealen aplikator zase in za vedno ukrotite linijo črtala za oči!

Tekoče črtalo za oči – na tržišču se je pojavilo prvo in je dolgo prevladovalo. To klasično rešitev sestavljata dozator s tekočino in vanj namočen tanek čopič. Strokovnjaki za make up pravijo, da je ta klasična različica standardno dobra izbira, vendar ga priporočajo tistim z veščo in mirno roko.

Črtalo z zašiljeno konico – pakirano je podobno kot klasično črtalo, vendar ima namesto čopiča tanko zašiljeno konico iz upogljivega materiala. Takšen aplikator omogoča natančnejši nanos in enakomerno linijo, primeren pa je tudi za risanje trendovske debelejše črte.

Črtalo v gelu – črtalo v obliki gela, s priloženim čopičem, za intenzivno barvo in obstojnost. Ker so tovrstna črtala pogosto obstojnejša (trajajo tudi do 24 ur), so primerna izbira za dolge delovne dni ali posebne priložnosti. Nanaša se podobno kot klasično črtalo, ker pa se težje odstrani, moramo biti pri nanosu pazljivejši.

Črtalo flomaster – velika inovacija v tem lepotnem segmentu. Zdi se, da obrobljanje vek še nikoli ni bilo enostavnejše, saj ta različica omogoča stabilnost in svobodo gibov. Narejen je v obliki flomastra z zašiljeno gobasto konico, prepojeno s črnim gelom za oči. Zaradi enostavnejšega nanašanja se priporoča tako bolj kot tudi manj vajenim ljubiteljicam ličil, pa tudi tistim, ki se v svoje make up avanture šele spuščajo. Zelo je primerno za risanje polnejše in bolj izrazite črte.

 

Za ta videz priporočamo

  • Superliner Superstar L'Oreal Paris

  • Master Graphic Maybelline New York

  • Gel Intenza L'Oreal Paris

Povezane teme: make up , črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trajno ličenje ustnic: za ali proti

Čeprav trajno ličenje ustnic neredko označujejo za modno muho, gre v resnici za enega od načinov, s katerim korigiramo nepopolnosti in jih naredimo ma...