Pomlad je pravi čas, da zasiješ: bleščice za oči so dobile okrepitev!

Težka in slojevita ličila so rezervirana za gledališke igralce, naraven videz, sijaj in vedrina pa zate in ulice tvojega sončnega mesta. Bleščice za oči so dobile okrepitev!

Sijaj in bleščice so že dolgo uporabljale mnoge popularne tehnike ličenja oči, sedaj pa je »glitter« prispel tudi na preostale dele obraza, in sicer v obliki mnogih različnih izdelkov za ličenje. Pri tem ne mislimo samo na vpadljive, velike bleščice, ki največkrat krasijo večerni glamur, pač pa na subtilnejše, nežnejše, bisernate bleščice, primerne za dnevni »make up«, ki v trenutku polepšajo in poudarijo tvoj obraz.

Pomlad je pravi čas, da zasiješ: bleščice za oči so dobile okrepitev!

Drobni, raznobarvni delci, ki odsevajo svetlobo pod različnimi koti, so lahko različnih dimenzij in barv, zato so tako pogosto vključeni v strukture izdelkov in zelo prijetni za oko. Bleščice danes najdemo povsod in v vseh oblikah – tudi v rdečilih in sijajih, da senčil za oči, osvetljevalcev, bronzerjev in podobnih izdelkov sploh ne omenjamo.

Bleščice za oči so hit tudi to sezono

Svetlikajoči se delci na očeh nikdar niso bili bolj popularni. Vendarle se jim mnogi raje izogibajo zaradi strahu, da bi se bleščice za oči posipale po celem obrazu, ali preprosto zato, ker jih niso vajeni uporabljati. Če si tudi ti med njimi, bodi povsem brez skrbi. Make up strokovnjaki najdejo rešitev za vse, zato lahko s pomočjo baze za pigmente povsem pozabiš na slabe scenarije. Nas je prepričala baza za pigmente Nyx Professional Makeup, ki zelo uspešno preprečuje razsipanje bleščic. Ima lahko in kremno formulo, zlahka se nanaša in hitro posuši.

Za nanašanje »glitter« senčil lahko uporabljaš čopič za ličenje, povsem preprosto pa jih lahko naneseš tudi s prsti. Vse znamke ličil ponujajo tudi raznorazne bleščice, tvoja naloga je le, da se zaljubiš v določeno teksturo, pa ne boš več mogla brez njih. Če so klasične bleščice zate preveč, lahko uporabiš senčila za oči z svetlikajočim sijajem. Mnogi pigmenti za oči vsebujejo »glitter finish«, zato razlikujemo med senčili z bisernatim, svetlečim, duo-kromatičnim, hologramskim, srebrnkastim in mat sijajem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Če imaš kljub vsemu raje mat odtenke za oči, nič ne skrbi, obstajajo tudi drugi deli obraza, ki lahko zasijejo v duhu svetlikajočih delcev, pri tem pa tvoja vsakdanja tehnika ličenja oči lahko ostane povsem nespremenjena.

Bleščice na ustnicah

Dekleta se v glavnem delimo na tiste, ki imamo raje mat šminke, in druge, ki ljubimo sijaj in bleščice na ustnicah. Kako z enim samim izdelkom ugoditi vsem?

Pri Nyx Professional Makeup-u so se spomnili čudovite rešitve in ustvarili šminko, ki se hitro in preprosto transformira iz mat v »glitter« formulo – v samo eni potezi na ustnicah. Če tudi tebe ta ideja privlači tako kot nas, ti svetujemo, da preizkusiš »glitter« tekočo šminko z imenom Glitter Goals. Količina bleščic je osupljiva, kajne?

Pomlad je pravi čas, da zasiješ: bleščice za oči so dobile okrepitev!

Ker je v enaindvajsetem stoletju razlika med šminkami in sijaji za ustnice postala skoraj nevidna, priznane znamke ličil praktično tekmujejo, katera bo ponudila boljšo izvedbo bleščic. Med našimi favoriti takšnih šminka-glos hibridov za ustnice je tudi neponovljivi Colour Riche Shine znamke L'Oréal Paris. Ta šminka nudi fantastičen sijaj miniaturnih bleščečih delcev, ob zagotovljeni ultra obstojnosti in hidrataciji, za katero poskrbi njena edinstvena formula. In kar je še najpomembnejše, na ustnicah ne pušča lepljivega občutka, čeprav zagotavlja fantastičen sijaj.

Bleščice na ličkih so sestavni del letošnjih tehnik ličenja

Morda nisi opazila, vendar sijoča lička, vesel in pomlajen videz letos kraljujejo! Vse to pa zahvaljujoč drobnim delčkom (»glitter«), ki odsevajo svetlobo. Dostopni so v stikih za obraz, kakršne najdemo v ponudbi kolekcije Maybelline New York Puma, v osvetljevalcih, ki ustvarjajo metalni sijaj, kot na primer tisti znamke YSL, ali v tekočih osvetljevalcih s posebnimi pigmenti v obliki biserov, kakršne ponuja Lancôme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Izbira je resnično raznovrstna, barve so skoraj izmišljene, kombinacije in tehnike ličenja z bleščicami pa se množijo v neskončnost.

Kateri de obraza ti najraje okrasiš z bleščicami? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Make up trendi, ki jih moraš to pomlad pozabiti

Za ta videz priporočamo

 • NYX Professional Makeup Pigment Primer

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York x Puma Color Gloss Face Duo Stick

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Glitter Goals Liquid Lipstick - Cherry Quartz

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Riche Shine Only In Paris

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Metallic Glitter – Darkside

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Glitter Goals Liquid Lipstick - Amethyst Vibes

  Takojšnje naročilo
 • L'Oreal Paris x Isabel Marant SHINE Highlighter

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York x Puma Heat Flash

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , senčila za oči , svečani make up , oči , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, večerni make up , dnevni make up , sijaj za ustnice, osvetljevalec, primer, Maybelline x Puma, Maybelline New York , L'Oréal Paris

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trend sestavina v svetu ličenja in lepote: olje iz semen konoplje

Industrija ličil se nenehno razvija, tako v smislu novih načinov priprave izdelkov, uvajanja novih sestavin, kot kreiranja inovativnih rešitev, ki pos...