Pomladi se brez plastičnih operacij: 5 enostavnih načinov, ki te V TRENUTKU pomladijo!

Ne glede na starost si vsaka od nas zasluži popoln videz in počutje, to pa lahko dosežemo le, če začnemo zares skrbeti zase.

Zato se začni s pomočjo teh petih enostavnih pravil ponovno zaljubljati v svoj videz.

1. »Nadeni« si kilograme

Znanstveno je dokazano, da lahko suhljat videz po štiridesetem letu povzroči, da je tvoj obraz videti veliko starejši. Zato si privošči svojo priljubljeno sladico in »proslavi« svoj novi antiage režim.

2. Nalakiraj si nohte

Znaki staranja so na rokah še kako vidni. Eden najenostavnejših trikov za prikrivanje let je nošenje laka za nohte, še zlasti takih v barvah draguljev. Poleg tega poskrbi za kožo na rokah. Izsušena koža še posebej izrazito kaže znake staranja.

3. Poudari oči

Prvi znaki staranja se vedno pojavijo na predelu okoli oči, zato je zelo pomembno, da temu delu posvetimo posebno pozornost in se naučimo prikrivati pomanjkljivosti. Za osvežitev videza na sredino veke in v notranje kotičke oči enostavno nanesi svetlikajoče senčilo.

4. Hidriraj kožo

Kot vsi že vemo, je pravilno vlaženje kože v zrelejšem obdobju izjemno pomembno in pomaga krotiti pojav prvih znakov staranja. Izsušena koža poudari nepravilnosti in te naredi na videz starejšo. Zato izberi hidratantno kremo, ki najbolj ustreza tvojemu tipu kože, in jo vsak dan nanašaj na obraz – koža ti bo nadvse hvaležna!

5. Več se smej

Znanstveniki trdijo, da so optimisti zares videti mlajši, kot so v resnici. Zato nosi nasmešek na obraz – s pozitivnim odnosom boš ne le videti lepše, ampak se boš tako počutila tudi na znotraj.

Za ta videz priporočamo

  • Essie Viva Antigua!

  • Grandiôse Liner Lancôme

  • Biotherm Aquasource Creme Hydratante

  • The Nudes Maybelline New York

Povezane teme: nega, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ampule za obraz: vse, kar morate vedeti

Ali tvoj obraz deluje utrujeno, brez volumna, koža je suha in nima sijaja? Če je tvoj odgovor na to vprašanje "da", je čas, da v svojo »beauty« rutino...