Pomladne make up zapovedi nizozemske manekenk

Pomladne make up zapovedi nizozemske manekenke

Angelska Doutzen Kroes je eden izmed najbolj vročih modelov, kar jih lahko najdemo na modnih pistah. Simpatična svetlolaska, ki prihaja iz nizozemske pokrajine Frizije je zato nastopila tudi ob predstavitvi letošnjih modnih trendov, ki jih bomo lahko že v kratkem uporabile tudi me.

 

Throwback Thursday😉 #tbt

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Vračajo se obrvi
Po mnenju strokovnjakov bodo letos prestol znova zasedle obrvi, saj uokvirjajo obraz zato lahko z njihovim oblikovanjem marsikaj spremenimo. Tako bomo vnovič posegle po krtačkah za obrvi, ki bodo poskrbele za večje in širše obrvi. Znova se bomo torej ravnale po osnovnih pravilih oblikovanja obrvi.

Naberite sveže marelice
Nase oči bodo znova obarvane v barve koral, marelic in breskev, ki nekoliko osvežijo nas videz ter se prilegajo vsem barvam oči. Trend povsem naravnega nude ličenja ostaja, tako se bo izvil iz toplih pletenin in oblekel nekoliko lahkotnejša oblačila. Prav tako ostajajo aktualne podlage, ki bodo le nekoliko obarvane, kljub temu pa se bodo se vedno prilegale naši koži.

Sočne ustnice
Lička bomo to pomlad poudarile z bronzerjem, ki bo poskrbel za senčenje in oblikovanje našega obraza. Ustnice se bodo tako kot senčke svetile v barvah pomladanskega sadja, lahko pa jih bomo le nekoliko poudarile z sijočim lip glosem.

 

 

Povezane teme: make up , senčila za oči , nega, oči , ustnice, zvezde , moda, nude

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Botoks in hialuronska polnila: vse, kar ste od nekdaj želeli vedeti

Poleg modrosti z leti neizbežno pridobivamo tudi gube, koža postaja vse ohlapnejša, odsev v ogledalu pa nam je vse manj všeč. Prav to so razlogi, da s...