Popoln dvojček za popolno polt z mat zaključkom! By Ajda Sitar

Če je tvoja koža mastna ali mešana ali pa si le želiš mat zaključka kože, imam zate dva makeup predloga, ki izvrstno opravljata nalogo vsak zase kot tudi v dvojcu.

Popoln-dvojcek-za-popolno-polt-z-mat-zakljuckom-By-Ajda-Sitar

Maybelline Fit Me Matte+Poreless tekoča podlaga

Maybelline Fit Me Matte+Poreless tekoča podlaga je ena redkih tekočih podlag, ki je navdušila tudi mene »suhokožko«. Ne poudari namreč suhih predelov, a vseeno naredi lep in naraven ter resnično mat zaključek na koži. Verjetno največja prednost tega izdelka je ta, da prihaja v različnih odtenkih, med katerimi je kar nekaj zelo svetlih. Tako boste tudi tiste, ki vedno tožite, da v drogerijah ni dovolj svetlih tekočih podlag za vas, prišle na svoj račun. Tekstura je sicer precej tekoča, izredno lahko mazljiva, na obrazu pa se podlaga lepo obnese. Ne obteži kože, da srednjo prekrivnost (ki pa je nadgradljiva) in kljub temu, da zagotovi mat zaključek, kože ne izsušuje.

Popoln-dvojcek-za-popolno-polt-z-mat-zakljuckom-By-Ajda-Sitar

Maybelline Fit Me Matte+Poreless puder v kamnu

Njen »pomočnik« je puder v kamnu Maybelline Fit Me Matte+Poreless Powder, ki se prav tako ponaša z dobrim naborom odtenkov (tudi za najsvetlejše). Poskrbi, da je videz še bolj mat in da tak ostane še dlje časa, istočasno pa dobro fiksira makeup. Čeprav sama zaradi mastnega sijaja kože, pudra ne uporabljam (ga ne potrebujem, saj se ne svetim), ga v prvi vrsti uporabljam za fiksiranje korektorja oziroma tekoče podlage pod očmi, kjer zaradi podočnjakov potrebujem nekoliko boljšo prekrivnost. Prav tako je puder v kamnnu odlična podlaga za senčila.

Preberi še: Dilema: s čim nanesti tekočo podlago? By Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Foundation

  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Powder

Povezane teme: tekoči puder , puder, Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Izdelki, ki jih letošnjo pomlad moraš preizkusiti

Kateri od teh TOP izdelkov bo tvoj adut letošnje pomladi?...