Popolna kombinacija glamurja in urbanosti: jesenski trendi ličenja prinašajo novosti, ki jih bomo oboževale

Po poletni eksploziji barv nam jesen prinaša nove odtenke. Tisto, po čemer si bomo zapomnili to sezono, je svojstveno zlitje glamurja in ekspresivnosti, ki bo tvojemu obrazu dalo nepozabno osupljiv in dramatičen videz.

Konturiranje

Konturiranje je še naprej pomemben del jesenskega make up režima. Tudi osvetljevalec je še vedno obvezen, treba pa je paziti na odtenke, s katerimi konturiramo obraz. Jesen nam prinaša hladnejše barve, ki naj bi jih za bolj svež in zdrav videz popolno kombinirali z zlatimi in nežnimi odtenki. Poudariti je treba, da se moramo to sezono izogibati temno rjavemu odtenku pri konturiranju in uporabi bronzerja, ki bo tvojemu obrazu dal nenaraven in utrujen videz.

Pogled, ki osvaja

Jesen nam prinaša tudi novo paleto senčil. Od zlatih in bronastih odtenkov do temno rjave, vijoličaste, pa tudi primesi rdečih tonov – jesenska paleta je idealna za ustvarjanje dramatičnega videza. Seveda bo tudi to sezono tvoj pogled ostal popolno uokvirjen, zato je črtalo za oči kozmetični izdelek, ki je to sezono neizogiben. Ob zlatih odtenkih, ki se začenjajo na notranjem delu očesa, se prepusti čarom nove sezone in eksperimentiraj tudi s temnejšimi odtenki, ki jih boš uporabila bolj proti zunanjemu delu očesa.

Neustavljivo privlačne ustnice

Odtenki jagodičevja so popolna izbira tudi to sezono, tako da lahko svoje ustnice poudariš s temnejšimi vijoličastimi odtenki ali nevtralnimi temno rožnatimi toni. Če želiš poudariti svojo čutnost in zapeljivost, pogumno uporabi tudi rdeče odtenke, ki se bodo popolno skladali z zlatim senčilom.

Priberi tudi o: Jesenski make up na očeh

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se